Anthony van den Hurk och Adam Kaied är nominerade till årets forward respektive årets unga spelare i Superettan 2021. Vinnarna presenteras måndagen den 6 december.

Att Anthony van den Hurk är nominerad till Årets Forward kommer knappast som någon överraskning efter hans 17 mål i serien. Konkurrensen är dock mördande då han ställs mot skytteligavinnaren, Ajdin Zeljkovic, Örgryte IS, samt den förre HIFaren Linus Hallenius i GIF Sundsvall

Vad avser Adam Kaied så fick han ett imponerande genombrott under säsongen. Att gå från U19 till en, mer eller mindre, ordinarie plats i A-laget visar på vilka kvaliteter som den unge mittfältaren besitter. Hittills har det blivit 24 matcher/ 4 mål för 19-åringen.

I samma kategori är Oscar Uddenäs, IFK Värnamo, och fd BoIS spelaren Kevin Jensen. Den sistnämnde har länge nämnts som ett potentiellt nyförvärv till just HIF men gjorde i dagarna klart med Allsvenska Kalmar FF

Juryn består av Superettans 16 huvudtränare och lagkaptener samt av 18 sportjournalister, utvalda av sina egna redaktioner, som bevakar Superettan. Tillsammans utser de årets målvakt, årets back, årets mittfältare, årets forward, årets tränare, årets unga spelare och årets mest värdefulle spelare.

Vi på AOH önskar de båda HIFarna ett stort lycka till i tävlingen

Föregående inlägg AOH-Podden #27 ”Exorcisten”
Nästa inlägg Fd HIFare rör på sig – kan hamna i utlandet