HIF’are i exil – Christofer Broberg

Christofer Broberg, 25 år gammal och bor i Örebro.

Min kärlek till HIF är något som växte fram under mina barn- och ungdomsår. Jag är uppvuxen i Häljarp strax utanför Landskrona, men när jag var liten och spelade fotboll så åkte vi till Helsingborg om vi skulle kolla på fotboll. Det blev inte överdrivet mycket HIF-matcher när jag var yngre, utan det var lite senare under 2002/2003 som jag mer och mer började gå på matcher och sedan växte intresset och kärleken därefter.

Hösten 2005 flyttade jag till Luleå för studier och fick följa HIF efter förmåga och plånbok, främst genom tv-matcher och pay-per-view på nätet. Sommaren 2009 flyttade jag till Örebro för att bli sambo med min flickvän. Då har jag även kunnat uppleva HIF live för första gången på ett bra tag, tyvärr gick det ju sådär vid mötet på Behrn Arena under 2010…

I år har jag, precis som förra året, löst ett abonnemang på Csports så jag i alla fall har möjlighet att följa HIF:s matcher på nätet. Förhoppningsvis kan det bli en del matcher på hemmaplan under säsongen. HIF-Syrianska är redan bokad i alla fall! Det ska bli underbart att komma tillbaka till Olympia igen.

Givetvis är jag också ofta inne på massvis av HIF-relaterade hemsidor dagligen. Allt Om HIF har ju verkligen ett spännande och brett material, följde även Presidenten när han körde sitt. HD har ju verkligen blivit för jävla bra med sin rapportering kring HIF (Tack Dencker!). Är givetvis också inne på hif.se.

Jag har väl ingen direkt favoritspelare i HIF, för mig är laget kärnan. Men visst är det kul med olika individer som på sitt sätt sätter en prägel på laget. Blev nyligen stolt pappa till en liten grabb, Liam. Tanken är att han ska redan nu bli medlem i världens vackraste förening och förhoppningsvis inte bli insnärjd i ÖSK-sekten…

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*