HIF-talanger till Premier League

15-årige Elias Andersson, som håller till i Helsingborgs IF:s ungdomslag, har varit på provträning med Aston Villa. Nu har han imponerat så pass mycket på engelsmännen att de erbjudit honom ett kontrakt.

Foto: HD

Elias Andersson, 15, provtränade med Premier League-laget Aston Villa i två veckor. Därefter ville de ha över honom till England.

– Visst är det lockande. Jag fick frågan redan innan jag åkte därifrån. Det är ett skitsvårt val och jag måste fundera mer. Både HIF och Aston Villa är bra klubbar. Men man får väl chansa och gå på magkänslan, säger Andersson till Kristianstadsbladet.

15-åringen spelar i Sveriges P96-landslag och blev nyligen uppflyttad till Helsingborgs U17-lag.

Jag har till och med mars på mig. Så på så sätt är det ju ganska lugnt, jag har god tid på mig att bestämma mig, avslutar han.

Även 14-årige Måns Hermann, som också spelar i Helsingborg, följs av engelska klubbar. Newcastle vill ha honom över på provspel.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*