HIF ingår avtal med Sportfive

Är Sportfive lösning på alla ekonomiska bekymmer för HIF?

Det har ryktas om det länge nu men igår offentliggjorde HIF sitt avtal med Sportfive. Avtalet är på 10 år och är till för att hjälpa ett HIF med svag ekonomi att öka sina intäkter. Sportfive kommer att ta över HIF:s försäljningsavdelning, förhoppningen från klubben sida är att Sportfives internationella erfarenhet och deras breda kontaktnät ska öka HIF:s intäkter.

David Brodetsky, klubbdirektör, Helsingborgs IF kommernterar avtalet så här på HIF:s hemsida:

– Claes Ohlsson och styrelsen har gjort ett bra och gediget arbete för att få fram detta samarbete. Jag är övertygad om att samarbetet mellan HIF och Sportfive är bra för klubben. Vi skulle ha svårt att nå upp till liknande resultat på egna ben, utan att göra avkall på vår övriga verksamhet. Sportfive har erfarenheten, kunskapen och det internationella nätverk som behövs för att skapa ytterligare intäkter och lyfta försäljningen mot företagspartners till en helt ny nivå.

Det är dock inte bara positiva ord som nämns när det pratas om avtalet. Många supportrar är upprörda och det kommer säkert att bli en intressant diskussion om detta på årsmötet den 26:e mars.

 

Albin.evertsson.BBL

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*