Halvtomt eller halvfullt?

Man kan välja själv hur man ser på det uttrycket som rubriken ger – negativt eller posistivt – det är upp till dig att tolka.

Det är 48 timmar (lite drygt) kvar till den allsvenska premiären. En premiär som många har sett fram emot under den mörka, trista dvalan som kallas vinter. Den senaste rapporten gällande biljettförsäljning är att ungefär 8.500 helsingborgare valt att skaffa biljett eller årskort till premiärmatchen mot Djurgården, nu på söndag. 8.500, det är halvfullt, eller halvtomt, hur du än vill se det.

Nu kommer det dock ca 4.000 bortasupportrar och putsar till siffran till drygt 12.000 i alla fall.

Men var är alla NI, alla NI som vi är övertygade om håller på, är engagerade i, följer HIF (på sociala medier, på diverse hemsidor på nätet – HIF:s officiella Facebook-sida har drygt 25.000 “gillare”??) Men enbart en tredjedel vill se och uppleva vad de gillar?

Nä. Skärpning nu alla ni som kallar er HIF:are till omvärlden, alla ni som innerst inne så gärna vill se de rödblåa spela, men tvekar på grund av diverse tvivelaktiga påstående om bråk och huliganer. Alla ni som är medvetna om att klubben är i ekonomisk down-period. Och alla ni som verkligen älskar fotboll – Det är nu vi ska bestämma färg, nu ni ska ställa upp och nu VI ska göra det till en fotbollsfest!
– Det är du, jag och vi värda, efter den trista grå dvalan kallad vinter vi precis genomlevt!

Biljetter köper du här: —> KÖP NU!

Foto: Bjarki Tordarson
Ett fullsatt Olympia är en härlig upplevelse, för ALLA!
Foto: Bjarki Tordarson

KOM I GOD TID!
För att underlätta inte minst för dig själv så kom gärna i god tid inför matchstart då det förväntas mycket publik. Och om du inte redan köpt biljett så gör det gärna på vår hemsida så slipper duköerna.

SLIPP KÖER – KÖP BILJETT DIREKT PÅ HIF.SE
Välj plats, betala och skriv ut din biljett på egen skrivare (TicketFast) eller få den skickad till din mobiltelefon. Och använd TF-biljetten eller mobilen direkt vid insläpp. Enklaste sättet att skaffa en biljett och du slipper köer i biljettförsäljningen på Olympia.
Dessutom är det billigare att köpa biljett genom webben! KÖP BILJETT HÄR >> http://bit.ly/1jWMOo0

OLYMPIASHOPEN ÖPPNAR KL 11:00
På söndag öppnar vi biljettförsäljningen extra tidigt. Olympiashopen öppnar redan kl 11:00. Biljettförsäljningen runt om Olympia i vita- och gula boden öppnar kl 13:30. Tänk på att komma i god tid så slipper ni köer.

INSLÄPP ÖPPNAR 1 ½ TIMME INNAN MATCHSTART – 13:30
Inpasseringen till arenan öppnar extra tidigt på söndag, redan klockan 13:30 slår vi upp grindarna. Media, VIP och restaurangen öppnar två timmar innan matchstart – 13:00.

NORRA STÅPLATS
Är endast till DIF-fans till söndagens match. Om man är HIF-supporter och har fått biljett till Norra ståplats så går det bra att byta ut den till Södra ståplats i Olympiashopen.

INPASSERING TILL VÄSTRA LÄKTAREN
Pga det stora intresset från DIF-fans kommer vi till söndagens match att använda hela insläppet till Västra läktaren via IH-plattan (norra delen) till endast DIF-fans. HIF-supportrar som har biljett till västra läktaren ska gå in via södra insläppet till västra läktaren (vid gula boden) Se skissen nedan.

BUSS 84 TILL OLYMPIA
Skånetrafiken och HIF:s samarbete med busslinje direkt till Olympia går som vanligt. Nu 7 linjer: från Hittarp, Mariastaden, Drottninghög, Raus södra, Råå, Jonstorp/Höganäs & Rydebäck. Se mer information HÄR >> http://bit.ly/1frnVh1.
Säsongskortsinnehavare i HIF åker dessutom gratis mot uppvisande av säsongskortet.

KÖPA SÄSONGSKORT
Efter matchen kan du köpa säsongskort i Olympiashopen. Har du köpt biljett till premiären och fått blodad tand? Då får du pengarna tillbaka för biljetten vid köp av säsongskort på samma kategori efter slutsignalen. Mer info om Säsongskort 2014 finns att läsa HÄR >> http://bit.ly/1jdmR56

VI SES PÅ OLYMPIA!!

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*