Hallå där Andri Bjarnason…

…skyttekung i det HIF som möter Gais på Gamla Ullevi i eftermiddag

Hur var känslan för dig och för laget efter det sena avgörandet mot Frej?

Det kändes väldigt bra att göra det sena målet. Även om det inte var min bästa match så kändes det underbart att göra ett så viktigt mål för laget.

Du leder skytteligan. Vad tror du är den största anledningen till att det har gått så bra för dig personligen?

Jag tror att det finns ett antal anledningar. Jag började förstå svenska ganska snabbt och livet utanför fotbollen är det inte så stor skillnad på. Killarna i laget har gjort det enkelt för mig att anpassa mig. Målen är bara en del av mitt spel och jag vet att om jag jobbar hårt så kommer de fortsätta komma.

Hur är känslan i truppen inför mötet med GAIS?

Jag tror att vinsten gav oss en rejäl boost och vi är väldigt taggad inför matchen.

Vad tror du det blir för resultat i matchen?

Jag går alltid in med inställningen att vi ska vinna och lördag är inget undantag.

Vad skulle du vilja säga till alla supportrar som tar sig upp till Göteborg för att stötta er?

Tack för det otroliga stödet genom hela säsongen. Vi är väldigt nära vårt mål nu så låt oss ge allt i de sista sex matcherna så vi kan fira tillsammans sen.

Tyvärr meddelade HIF, under gårdagen, att Andri Bjarnasons skada innebär att han inte spelar i dagens möte med Gais

Som vanligt har vi, i samarbete med NordicBet, plockat ihop en AOH-special. Med tanke på Bjarnasons frånvaro så väljer vi att vara lite kaxiga och tror att hans ersättare levererar istället! Spelet når du genom att klicka på bilden

Matchen spelas på Gamla Ullevi med start klockan 16.00

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*