Granen redo för spel mot Fremad Amager

Det är dags för ännu en träningsmatch och precis som senast så är det danskt motstånd som gäller. Dessutom har publiken på plats chansen att få vara med om en efterlängtad comeback

I eftermiddag så tar HIF emot danska Fremad Amager på Höganäs sportcenter. Motståndet känns minst lika kvalificerat som mötet med Helsingör då de båda klubbarna faktiskt håller till i samma serie dvs NordicBet Liga (division 1).

PeO Ljung har, enligt egen utsago, för avsikt att köra en så snarlik startuppställning som man har i åtanke i första seriematchen mot Jönköping. Det innebär att Andreas Granqvist gör sin första match för klubben sen hemkomsten från Ryssland

– Ja, det är tanken. Jag känner mig i bra form och har haft åtta, nio dagar ledigt här. Det känns bra i kroppen. Det blir minst en halvlek, sa Granen tidigare i veckan när Sportbladet nådde honom.

Danskarna, som hamnade på en nionde plats förra säsongen, har kanske inte så många namnkunniga spelare i sin nuvarande trupp. Men ett välkänt ansikte dyker upp då den förre HIFaren, Lucas Ohlander, spelar för klubben. Den 25-åriga mittfältaren har kontrakt med Fremad Amager även den kommande säsongen och har, i det närmsta, varit ordinarie i startelvan förra säsongen. Då danskarna är i samma sits som HIF dvs man drar igång seriespelet den 29 Juli (mot FC Helsingör) så bör det borga för att även de kommer med sitt starkaste lag till Höganäs.

HIF kommer med följande trupp:

2. Carl Johansson

4. Andreas Granqvist

6. Andreas Landgren

7. Anders Randrup

8. Mamudu Moro

9. Rasmus Jönsson

10. Darijan Bojanic

11. Adam Eriksson

14. Mohammed Abubakari

15. Max Svensson

16. Mikael Dahlberg

19. Thierry Zahui

21. Charlie Weberg

25. Kalle Joelsson (mv)

30. Pär Hansson (mv)

35. Casper Seger

38. Jakob Voelkerling Persson

40. Mattias Almeida

99. Andri Bjarnason

Matchen börjar redan klockan 16.00 och inträde 100 kr för vuxna över 15 år, 50 kr för barn mellan 5 och 15 samt gratis för barn under 5 år.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*