Förlust för U21-laget

Foto: Bjarki Tordarson
islänningen. Foto: Bjarki Tordarson

Det blev återigen en förlust mot Mjällby. U21-laget mäktade inte med att vinna över blekingelaget. 

Foto: Bjarki Tordarson
Smárason blev irriterad och utvisad.
Foto: Bjarki Tordarson

Trots en på pappret bra elva med bland andra, Calle Johansson, Elias Andersson, Anton Kinnander och Arnór Smárason fick laget vända åter till Helsingborg utan poäng. Mjällby ställde upp med ett starkt lag och hade även en spelare på prov från Bayern München. Karl-Gunnar Björklund som ledde laget under går dagen var trots allt nöjd och menade att man gjorde en fantastisk prestation.

Man fick se sig besegrade med 1-0. Ett mål som enligt Björklund inte borde godkänts. “Carl Johansson blir fälld i samband med deras mål. Vanligtvis blåser domaren där alla dagar i veckan, men inte idag.” säger han till HIF.se. I samband med målet blev den isländske anfallaren Smárason irriterad och därefter utvisad. Så HIF fick spela de sista tio minuterna med en man mindre på banan.

Trots resultatet var Björklund nöjd med insatsen och menar att det var tillfälligheter som gjorde att man inte fick bollen i nät.

Björn Velander BBL

2 kommentarer

  1. Fler onödiga kort likt Accam senast behöver vi inte men som tur var stannar väl avstängningen i U21-serien, så inte Arnar riskerar missa matcher i Cupen/Allsvenskan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*