Erik Friberg drar till USA – Öppnar för May Mahlangu i Malmö FF?

Foto: Bjarki Tordarson
May Mahlangu passar med en intensiv blick. Foto: Bjarki Tordarson

HIFs förra mittfältsmotor placeras i Malmö FF, nu uppger Sydsvenskan att Malmö är på väg att tappa innermittfältaren Erik Friberg, något som öppnar för May Mahlangu i Malmö FF.

Foto: Bjarki Tordarson
Är May Mahlangu på väg till Malmö FF?
Foto: Bjarki Tordarson

Det var under eftermiddagen som Sydsvenskans Max Wiman berättade att Malmö har fått ett bud på Erik Friberg, ett bud och alternativ för mittfältaren som han själv önskar att titta närmre på.

– Vi fick en förfrågan på Erik och han vill verkligen titta närmare på det alternativet som presenterades. Därför har han fått ett par dagar på sig att se hur det utvecklar sig, bekräftar MFF:s sportchef Daniel Andersson för Sydsvenskan.

Foto: Bjarki Tordarson
Malmö FF:s Erik Friberg drar till USA – Något som öppnar för May Mahlangu

Sydsvenskan tror att det rör sig om ett bud från Fribergs gamla klubb, Seattle, i den amerikanska ligan MLS (Major League Soccer), det var från den klubben som Malmö FF värvade honom för två år sedan. När laget idag flög till Florida för träningsläger fanns mittfältaren inte med.

– Det har gått väldigt fort, allt kom fram väldigt hastigt. Erik har fått ett par dagar på sig och skulle det inte bli något är han MFFs spelare även 2014 och då flyger han in hit till lägret, fortsätter sportchefen till tidningen.

Vid en eventuell försäljning av Friberg öppnar det som tidigare nämnt ännu mer för en värvning av May Mahlangu för Malmö FF. Allt Om HIF har sökt May Mahlangu för en kommentar men mittfältaren väljer att neka alla samtal.

bbl_jimmy_fors

1 kommentar

  1. Inga samtal utan nekar till det?? Låter som en flytt till lillebror kan bli av och surt om så skulle bli fallet: förutom en ny svikardebatt på köpet så tänk bara om HIF haft Europaspel att bjuda på. Då tror jag May & hans agent sett HIF som ett lika bra skyltfönster som MFF ut i Europa, men nu är så inte fallet dessvärre…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*