Erik Edman klar för HIF!

Det har väl knappast undgått någon att Edman nu är tillbaka i rödblått? Bland annat HD basunerade ut det igår, dagen innan HIF gör det officiellt. Och denna gång stämde ryktet i alla fall.

Edman skriver alltså på ett 4,5-års kontrakt med Världens Finaste Förening. Enligt HD sträcker sig kontraktet fyra och ett halvt år från och med i sommar. Kontraktet är dock inte påskrivet än, men HIF och Erik hoppas det löser sig i nästa vecka när Erik är tillbaka i Wigan.

Härligt!

AOH jagar Edman för intervju, vilket förhoppningsvis kommer bli klart efter helgen!

***

På tal om rykten. Är det mer än jag som är lovligt trött på alla dessa Alvaro-ryktena nu? Är det mer än jag som är trött på alla dessa ryktesspridare som hävdar att de minsann har kontakter inom HIF. Silly season i all ära, men nu har det fan gått för långt! Det finns åtminstone en fem-sex personer (som dessutom aldrig står för sitt namn), som verkligen har fått omgivningen att tappa respekten för dem.

All heder till “Presidenten” på HIF1907 som (i år) visat det goda omdömet med att inte personligen själv slå sig för bröstet och utropa; “Alvaro klar”!

På Allt Om HIF, sprider vi inga falska rykten…

***

Allt Om HIF återkommer med mer sanningar, nästa vecka…

12 kommentarer

 1. Nu måste jag försvara förra årets Alvarosnack för det är lätt att säga att det var fel när det inte blev något men på sommaren föll det på att BA inte ville vara med om att ha hem Santos och i vintras VAR man muntligen överens när ytterligare en skada gjorde att HIF drog sig ur.

 2. Bromsklossen SIF.. Ja vi får väl se hur det var med detta. Visst är det säkert så att det har en del sant i sig, men risken finns att det går åt helvete nu om man släpper på alla bromsar.

 3. Jävla sätt att behandla Bosse på. Connys gamla polare Reine ska tydligen fixas in överallt. Det stinker.

 4. Utmärkta värvningar i Lindström o Edman! Gashi onödig eftersom han inte tillhör framtiden utan stänger dörren för egna yngre förmågor och anfallet brast förra säsongen vilket redan nu borde varit åtgärdat! Ja, och sedan Conny Karlsson? (say no more) Träningsmacherna i år visar hur stort steget är för HIF, Lyngby spelade modern fotboll där HIF inte hängde med överhuvudtaget men Conny menar att resultatet inte är viktigt, jag är av direkt motsatt uppfattning. Varje match ska vinnas! Och jag delar uppfattningen om Bosse, det är dålig. Styrelseförändringen ser däremot lovande ut men jag vill se ett ungt HIF med en långsiktighet, ta nåra mellansäsonger och bygg för framtiden. Alltså ingen Santos.

 5. Håller med dig Matjord. Många säger “Ge Conny en chans innan ni sågar honom” men jag jag vet att detta kommer sluta illa så jag sågar direkt. Dom som vill ge Conny en chans kommer förstå vad jag menar efter 5-6 matcher i årets allsvenska. Conny står för en omodern, långsam och stabbig fotbollsfilosofi. Lägg därtill oförmågan att inspirera spelarna och monotona träningar så får vi receptet på ett dåligt år för HIF-2010. De två sist nämnda har flera spelare i tidigare klubbar klagat på hos Conny. Rydström var sist ut att uttala sig om detta.

 6. @Matjord…
  Håller absolut med dig gällande värvningarna. Men vad gäller Conny är jag dock försiktigt optimistisk i alla fall. Det känns ganska välplanerat med värvningar och träningar. Resultaten i träningsmatcher är ganska oväsentliga.

 7. Fredrik, Marcus Lantz pratade om att han låg högre upp i banan jämfört med förut (ny position)och att detta gjorde det mer besvärligt nu för yttermittfältarna men då ska man komma ihåg att Lindström inte spelade i HIF förra säsongen, ej heller Gashi. Luktar mer dålig ursäkt för att HIF inte räckte till och jag är orolig för hur modern fotboll och Conny går ihop? Alltså, inte tror väl jag att laget kände sig tillfreds efter matchen mot Lyngby? Oavsett om någon slog en passning rätt eller vad? 0-3 är noll/tre och inget tydde på att HIF hängde med så visst spelar resultatet roll. Att vinna närkamper, vinna matcher och föra spelet gäller alltid oavsett om det är träningsmatch, allt annat är svensk ängslighet, oro för att misslyckas och hålla förväntningar nere.

 8. @Matjord
  Vad gällande träningsmatcher så tar nog allmänheten dessa på större allvar än motiverat. Jag (har tränat seniorlag) hade alltid dessa träningsmatcher som möjlighet att laborera och försöka hitta lösningar på vissa saker. Och i TM blir det oftast väldigt ostrukturerat då man inte kör samma spelstil/spelsätt under hela matchen. Därtill ger man spelare lite andra direktiv än “vanligt”, detta för att testa utkomsten.
  Så, nej “svensk ängslighet” är det då inte 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*