Det kom en hälsning från Mjölkkossan…

Lördagens match närmar sig med stormsteg och under senaste veckorna har gänget bakom Mjölkkossan slitit för att förmå så många företag, och privatpersoner, som möjligt att ansluta sig till Miljonkampen. Nu är det dags för sista rycket…

Nu är det rätt tillfälle att ge flick- och damfotbollen i HIF en rejäl bas att stå på. På två veckor har vi fått företag, privatpersoner och organisationer att gå in med 53:- / åskådare i matchen mellan HIF och Häcken på lördag den 19 oktober.

Vi har tidigare år sett till att hjälpa föreningen i våra hjärtan i jobbiga ekonomiska situationer (och ingen kan väl säga att det är guld och gröna skogar på herrsidan ännu)… men pengarna vi samlar in nu skall gå till en stomme… en nystart och det känns rätt.

När vi hörde att HIF åter skulle satsa på flick- och damfotbollen tyckte vi att det här var något positivt som vi ville hjälpa till att bidra till. Det kommer att kännas helt rätt om några år när de här givarna kan säga att ”vi var med att lägga grunden”… vi trodde på den här idén. Nu har vi även ett topplag i damfotbollen (ja, vi tror på det på herrsidan också).

Alla har nu 2 dagar till på sig att vara med i den här satsningen. Var med med ditt företag också. OM vi skulle få in 100:- / åskådare… då är det minst 700.000 in till den här satsningen (om vi blir minst 7000 på läktarna). Med 53:- så räknar vi med 371.000:- in till HIF.

Du som privatperson kan enkelt vara med och bidra… ta med några polare till Olympia på lördag… då får vi in mer per krona… stötta sedan laget till viktiga poäng och sen satsar vi mot 2020 på både herr- och damsidan.

Om du som företag eller privatperson vill bidra med 1, 2 eller 5kr/åskådare ska du kontakta Mjölkkossan på mjolkkossan@mjolkkossan.se.

Swish
Swisha valfritt belopp till mjölkkossan på 123 464 30 94.

Bli partner
Vill du bli partner till HIF och stötta flick- & damsatsningen? Hör av dig till Reda Chahrour på rc@hif.se.

Har du ännu inte säkrat din plats till mötet mot Häcken så kan du göra det här

Vi ses på Olympia!

AOH drivs, sedan 2009, på ideéll basis. Vill du ge oss en applåd kan du alltid swisha en slant till 0703890866. Tack!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*