“Det kan bli rekord mot Värnamo”

Under de senaste 10 år har HIF-vännerna skänkt mer än 2 miljoner kronor till HIFs ungdomsavdelning. Nu behöver dem din hjälp för att slå rekord den 16:e Oktober

Ni har säkert inte missat dem i samband med HIFs hemmamatcher. HIF-vännerna! Ett gäng eldsjälar som viger, stora delar av sin fritid, till att försöka hjälpa HIF att skapa en sund ekonomi på ungdomssidan. Vännerna hjälper till med allt från att packa utskick till att leverera planscher inför HIFs olika event. Deras kanske största insats, gentemot klubben, är deras försäljning av 50/50-lotterna. Ni vet de lotterna där 50% av intäkterna går oavkortat till HIFs ungdomsavdelning. Dessutom kan en, ensam vinnare, vinna 40% av det sålda värdet medan, ytterligare, två personer kammar hem varsin sidovinst.

Under de senaste 10 åren har detta genererat över 2 miljoner kronor som är öronmärkta för ungdomarna med målet att generera fler egna talanger i klubbens A-lag.

I söndags, mot Falkenberg, gick en lycklig vinnare hem med över 22000 kronor på fickan och inför matchen mot Värnamo, den 16 Oktober kl 19.00, behöver nu HIF-vännerna din hjälp för att försöka nå upp i ännu större pengar. Målsättningen är att nå en pott om 100 000 kronor och därför försöker man nu nå ut till så många supportrar och företag som det är möjligt.

Lotterna kostar 20 kronor/styck och senast den 6 Oktober måste du, som företag el privatperson, gjort din beställning. Du kan välja om du vill betala via Swish alt via Faktura.

Kanske kan detta var en perfekt present till dina anställda eller, varför inte, för att uppmärksamma någon person som betyder extra mycket för dig?

Lotterna kan du sedan hämta i Olympiashopen mellan den 11:e till 13:e Oktober (Se HIF.se för öppettider) alt på matchdagen.

Vid frågor alt beställning kontaktar du HIF-vännernas kassör på nedanstående

andersson-ulf@telia.com   alt mobil 0705-92 79 57

Beställer du större mängder så kan du givetvis få dessa levererade direkt till dörren genom att kontakta någon av nedanstående

Peter Krantz  0703- 09 70 39

Christer Nilsson 0733 – 35 78 18

Hjälp HIF och HIF-vännerna att slå rekordet och värna om våra framtida elitspelare

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*