Conny – dagen efter: – Han gick runt och tackade laget

En ovanlig känsla, att göra en intervju med Conny efter en förlust och med HIF-mått mätt en STORFÖRLUST.

Då får jag väl idag säga “ograttis”..

– Haha, ja det får du väl göra.

Vad tycker du om matchen?

Vi var ett nummer för litet igår. Det är bara att konstatera. Första delen av matchen var vi med men när de gör 1-0 så är det som om luften går ur. Inte så mycket att säga om matchen, den talade sitt tydliga språk igår.

– Det var som om det smugit in sig en tanke att de inte fick göra första målet och när de gjorde det så var det inte mycket att göra. Det var känslan och när 2-0 kom så var det väl mer eller mindre kört, så här i efterhand.

Rasmus hade ännu en tung match.

Ja han har sett lite sliten ut, samtidigt hade Standard verkligen lyckats i sin scouting och fick stopp på honom. Han fick inte många chanser på sig att komma rättvänd och de gånger han gjorde det drogs han allt som oftast ner.

– De tog många frisparkar, framför allt där nere i Belgien, 35 meter från mål. De såg till att vi inte kom i några farligare lägen helt enkelt.

– Rasmus hamnade på kanten igår just av anledningen att vi ville ge honom ytor och möjlighet att komma rättvänd men Standard var för bra helt enkelt.

Några skavanker?

Skavanker blir det väl alltid. May hade ont i sin axel men annars inga allvarligare saker. Inga spelare av de som var skadade innan blir aktuella till söndagens match. Baffo är väl närmast men spelar troligtvis inte på söndag. Så då står vi med Holgersson, Patronen och Hanstveit.

Ja hur går det med Peter Larsson?

Det ser mörkt ut. Om inte FCK vänder totalt, Jeppe skulle kontakta dem en gång till men Peter gick runt och tackade laget efter träningen och sedan åkte han till Köpenhamn..

När vi ändå är inne på det, Rasmus, hur går det med honom?

Rasmus är inget tema för mig. Han spelar för oss om det inte har hänt något senaste timmen som jag inte hört om än.

Då tackar jag för idag och så hörs vi på måndag.

Nja, jag är nog iväg på resa då så det kan bli svårt att nå men prova kan ni ju alltid. Är jag nära telefon så svarar jag.

Med detta avslutande svar så flaggar vi för att det kanske inte blir Conny- dagen efter på måndag.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*