Conny – dagen efter, Edman känning i hälsenan

Så var det då dags för det sedvanliga samtalet mellan oss och Conny, dagen efter match.

Grattis, och en skön känsla ännu en gång att ringa..

– Tack ska du ha. Jo det kändes skönt.

En fantastisk förstahalvlek.

Ja det var riktigt bra. Sedan ändrar Blåvitt i andra och kommer högre upp i banan med det var aldrig någon riktig fara. Vi spelar stabilt i andra halvlek och det märks inte ens att Joel gått ut.

På tal om Joel, hur allvarligt är det?

Nja, han fick en lindrig lindrig hjärnskakning. Han är troligtvis på plan igen i slutet av veckan.

Edman byttes ut. Var det på grund av trötthet eller skada?

Edman har känning i sin hälsena lite till och från men vi tog ut honom eftersom han själv ville och läget var som det var. Är inte särskilt orolig då han spelar 85 minuter och han har ju en skaplig ersättare i Erik Wahlstedt också.

Sundin får inte bollen på mål..

Nä, hans effektivitet är hans svaghet men numera springer han ofantligt mycket och inte minst för sina lagkamrater.

Ja, det känns som en ny sida av honom.

Jo, det har säkert funnits där tidigare också men man har inte spelat honom på det viset. Inte minst har han förr fått hoppa mellan platserna. Nu vet han var han konkurrerar.

Du nämnde Erik, det känns som om bänken börjar få riktig kvalitet.

Ja i och med att spelare som Holgersson och Sundin lyft sig rejält (inte ansiktslyft, skribentens kommentar) så blir konkurrensen bättre och bättre.

En fråga som många ställt sig på forumen är att du lyckats bra i superettan men inte alls i allsvenskan. Vad beror detta på tror du? Jag har själv en fundering på att man inte förstärker tillräckligt.

Jo så är det. Vi har spelat bra i superettan med de lag jag haft men det har inte funnits resurser till att stärka laget tillräckligt för att etablera sig i allsvenskan. Se på ÖIS förra året, Norrköping något år tidigare. Dominanter i superettan och ur direkt från allsvenskan året efter. Men nu ska jag in och se U-21 mot Halmstad…

En sista fråga, Porcellis vad är din uppfattning om honom.

Ja han är en spelare man unnar allt gott. Han är relativt duktig på allt men har inte någon direkt spetskompetens. Ser honom i nuläget som bättre som inhoppare än från start och han har fotboll i sig. Det gäller bara att få fram det. Han är mycket ambitiös och värd att få lyckas, men vi har inte hittat rätt knapp att trycka på när det gäller att få fram det, men vi arbetar på det och ser hoppfullt på att vi ska lyckas.

Tack för dagens intervju och vi hörs på tisdag igen med en ny segerintervju.

Haha, ja vi kan ju alltid hoppas i alla fall.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*