BP möts av #FullsattOlympia

Foto: Bjarki Tordarson
David Accam firar ett av sina många mål under tiden i HIF Foto: Bjarki Tordarson

I morgon är det dags. Det har pratats om matchen i veckor nu och i skrivande stund är över 70% av platserna på Olympia sålda när Brommapojkarna kommer på besök.

Foto: Bjarki Tordarson
Accam och Santos är glada inför den stora publikmatchen i morgon.
Foto: Barki Tordarson

Det verkade vara ett omöjligt uppdrag, men oavsett om det blir fullsatt på läktarna i morgon kväll så är 12000 sålda biljetter till ett möte med ett avsågat BP inget annat än lyckat. Kärnan och HIF-vännerna har verkligen kämpat och fått med sig inte bara de inbitna supportrarna, man har nått ut till företag och föreningar som alla gör sitt för att så få platser som möjligt ska stå tomma i morgon.

En som definitivt kommer sitta på läktaren är Jere Uronen som drog på sig en tredje varning i Skånederbyt och är avstängd. På andra hållet är istället David Accam tillbaka och enligt Helsingborgs Dagblad tar ghananen plats på topp bredvid Dahlberg.

Lindström som under matchen i söndags hade problem med baksidan av låret har fått grönt ljus och är redo att starta.

Men tränarteamet höjer ett varningens finger. “Det får inte finnas något “vi ska bara.” Vi befinner oss i en situation där vi gjort det bra i två matcher och en hyfsad start i den femmatch-serie som är innan nästa landslagsuppehåll.” säger Roar till HD.

“Det är ett bra lag. Senast de spelade mot Häcken släppte de in lite mål. Men man ska också veta att det stod 1-1 enda fram till den 67:e minuten och bollinnehavet var väldigt jämn.” säger Karl-Gunnar Björklund om BP som även om de ligger sist har en teoretisk chans, om än ytterst liten, att klara kontraktet. Laget måste vinna sina återstående matcher samtidigt som de andra lagen i streckstriden måste förlora.

Så har du inte redan införskaffat biljett till matchen i morgon är det hög tid att göra det. För vem vill inte vara på ett fullsatt Olympia i morgon när BP kommer på besök?

Matchtruppen:
2. Johansson, 5. Mårtensson, 7. Lindström, 8. Pálsson, 10. Santos, 11. Smárason, 15. Krafth, 16. Dahlberg, 18. J. Larsson, 19. Bojanic, 20. Boateng, 21. C. Andersson, 22. Linde, 25. Accam, 26. P. Larsson, 29. Björkman, 30. Hansson, 31. E. Andersson

Björn Velander BBL

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*