Blir det HIF nästa för Viktor Lundberg?

201107 Häckens Viktor Lundberg jublar efter 1-0 under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Häcken och Östersund den 7 november 2020 i Göteborg. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN / COP 89 / MI0061

Han sades ligga i förhandlingar med Gais men nu skall även några andra klubbar gett sig i i leken. Enligt Göteborgs Posten så är HIF nämligen en av klubbarna som försöker landa den tidigare Häckensspelaren Viktor Lundberg

Den 29-årige anfallaren är, i dagsläget, kontraktslös och är därmed tillgänglig på marknaden. AIK, danska Randers och portugisiska Maritimo är tidigare klubbadresser men de senaste säsongerna har Lundberg lirat Allsvenskt med Häcken. Lundberg gjorde 23 allsvenska matcher för BK Häcken i fjol, varav fem från start. Det blev ett mål.

Första året gjorde han sex mål när han startade i 15 av de 25 allsvenska matcher han spelade. Året därpå blev det två mål och tio starter på 26 matcher.

– Första säsongen spelade jag lite mer och jag känner att jag har tagit vara på den speltid jag fått och på så sätt är jag stolt över vad jag har presterat. Samtidigt har det inte blivit som jag tänkte mig när jag skrev på och som situationen är, känns det rätt från min sida att lämna, säger Viktor Lundberg till Häckens hemsida i samband med att han lämnade

Anfallaren har tidigare placerats i allsvenska klubbar som AIK och Mjällby men där sägs intresset ha svalnat. Enligt GP lutar det istället åt Superettan där, förutom Gais och HIF, även Jönköping Södra sägs vara intresserade av att knyta upp honom

AOH drivs, i stor utsträckning, på ideéll basis. Vill du ge oss en applåd kan du swisha en slant till 0703890866. Tack!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*