Bitter eftersmak

Glada och lyckliga djurgårdssupporters stormade planen. Detta har skett i många år (ja inte att supportrarna är från Djurgården). Men nu har det tagit sig till en mycket obehaglig nivå.

När supporters springer in efter att ha klarat ett kval eller ett SM-guld så har jag känt att detta är det ultimata med idrotten. Den gränslösa glädjen. För en vecka sedan vågade inte Göteborgarna vara kvar på planen utan rusade från plan. Idag rusade Martin Ingvarsson av planen för sin egen säkerhet, precis när han blåste av matchen. Och det var kanske vettigt. Djurgårdarna fick nämligen mitt i all glädje för sig att slå till spelare från Assyriska. Gränsen till vansinne har passerats. Jag hoppas innerligen att fotbollsförbundet dömer ut ett mycket högt straff för Djurgården. Inte minst för att det var ANDRA gången i år spelare utsattes för direkt fara.

Hur kan och vill man som supporter skita ner sin förening på detta sätt? Och hur kan folk ens försvara idioternas tilltag? Läste någon kommentar på Aftonbladet där man hänvisade till att slaget inte var så hårt! Precis som om problemet är hur HÅRT man slår.

Nu hoppas jag innerligt att Dif får ett rejält straff. Spela utan publik i fem-sex omgångar. Dryga böter (maxbeloppet). Spela alla övriga hemmamatcher på Råsunda. Bara några av de straff som MÅSTE utdömas.

Denna säsong är nu till ända. Den tråkigaste säsongen någonsin på alla plan. För första gången på över 40 år så längtar jag inte längre efter spelprogram, premiär och derbyn.

Tack för att ni förstört fotbollen, idioter.

2 kommentarer

  1. Det vi fått uppleva som fotbollsälskare det senaste året kan bara betecknas som tragiskt.
    Men idioterna har inte segrat, det bara känns så just nu.

  2. Det är dags att klubbar å förbundet tar tag i skiten nu! Tvångsdegradering av Djurgården är minimumstraffet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*