Bevakning av träningsläger?

Allt om HIF har planer på att försöka skicka ner en eller två skribenter/fotografer till något av vinterns träningsläger. Vi har ännu inte några uppgifter på vart man planerar att lägga det sista lägret innan Allsvenskan drar igång men så fort det är klart med vinterns läger så kommer vi titta över vilka möjligheter det finns för oss att genomföra projektet.

IFK Göteborgs supporterblogg BaraBen gjorde en insamling till ett träningsläger inför årets säsong, en insamling som gav resultat. Givetvis kommer vi som driver AOH också bidraga med pengar för att göra resan möjlig.

Rent praktiskt hur en insamling kommer gå till och liknande kommer givetvis presenteras på ett noggrant vis.

Vi kan utlova att om projketet blir av så kommer det bli det bäst bevakade HIF-lägret någonsin och innebär att HD kan bespara sig mödan att bege sig söderut.

Vi vill hemskt gärna höra era åsikter om projektet.

Här har ni en del av det som BaraBen arbetade ihop under sin bevakning. Rätt imponerande!

4 kommentarer

  1. Vilken lysande idé! Jag kommer ge en slant om det blir av. Det hade varit ett lyft för hela bevakningen kring klubben och för er sajt. Kikade på göteborgsbloggen och deras arbete var strålande, sånt vill vi ha om HIF med. Kör hårt!

  2. Borde det inte gå att knyta till sig några sponsorer? Om två killar skulle hänga med ner och göra ett bra jobb kan man nog räkna med uppmärksamhet från lokala tidningar. Dvs. man syns och det är precis vad sponsorer är ute efter.

1 trackback/pingback

  1. Derbydags | | Allt Om HIF |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*