Betyg HIF- MFF

Ja, vad säger man? SEGER!!!

 

Pär Hansson, 36, gör allt han ska rätt men sätts väldigt sällan på prov. Flyt vid räddningen i första men bra målvakter har flyt.

Marcus Holgersson, 39, hade fullt sjå med yrvädret Daniel Larsson MEN de kom faktiskt inte fram ändå på den sidan.

Joel Ekstrand, 44, så stabil att det är dags för Lars-Roland att titta hit. Så följsam men kunde fått ännu högre betyg om han inte ibland övervärderar sin förmåga.

Marcus Nilsson, 46, felfri. Riktigt bra hela matchen. Så skönt att se hur han nu definitivt tagit en fast plats i startelvan.

Christoffer Andersson, 35, får slita för två i defensiven i första, gör det skapligt som yttermittfältare i andra men måste synas lite mer.

Andreas Landgrren, 35, nära friläge igen. Gör ett defensivt mycket starkt arbete och kopplar detta med hotande djupledslöpningar. Trots att MFF:s starkaste lagdel definitivt är deras vänsterkant.

Marcus Lantz, 48, avstängd men hade det inte varit för en lysande Martin Hansson så kunde han åkt på rött i slutet.

Isaac Chansa, 30, hur blir det mot BP? Chansa måste lyfta sig en hel del även om han gör en skaplig insats idag.

René Makondele, 22, tyvärr så långt för självförtroende som någon kan vara. Upplever att han verkligen bekymrar sig för sitt försvarsspel så mycket att han glömmer att komma i fart.

Henrik Larsson, 47, lite tam första halvlek men i andra kände vi äntligen igen Larsson i hans fina anfallsspel. Oroväckande att han dock “gnäller” om sin position.

Rasmus Jönsson, 40, riktigt bra de få gånger han får bollen. Tar äntligen egna initiativ och försöker ta sig fram själv ibland vilket gör att MFF inte vet om han passar eller går själv och det gav honom tiden att spela fram Stoffe som sedan spelade fram Henke till 1-0.

Adama Tamboura, 34, bra offensivt men det är inte utan att man blir lite nervös när han står på motståndarnas kortlinje.

Dagens löpning: Henke i första halvlek. Rensar i eget straffområde och är fem sekunder senare med i kontringen med Rasmus. Sjuk arbetskapacitet.

Bergholtz, 33, sköter sig och kommer att spela från start på måndag då AlltOmHIF är på plats igen!

 

Martin Hansson, 50. Kanske den bästa domarinsats jag sett på Olympia.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*