Är Jönsson ersättaren för Imad Khalili?

Rasmus Jönsson Foto: Privat

Med Imad Khalili utlånad och Robin Simovic och Alvaro Santos på skadelistan är det tunt i truppen med anfallare, lösningen kan vara en gammal HIF:are – Rasmus Jönsson.

Rasmus Jönsson Foto: Privat
Rasmus Jönsson
Foto: Privat

Den 23-åriga anfallaren tillhör den tyska Bundesligaklubben VfL Wolfsburg dit han såldes från Helsingborgs IF mitt under guldsäsongen 2011. Sedan i december har han dock återfunnits i Aalborg BK i Danska högsta ligan dit han lånats ut.

Enligt oberoende källor kan Jönsson vara aktuell för en återkomst, i första hand på lån, och i så fall med hjälp av externa finansiärer. Anfallaren har tidigare avböjt en återkomst i allsvenskan, istället har han valt att lånas ut till FSV Frankfurt i tyska andra ligan och för närvarande då till Aalborg BK i den Danska högsta ligan.

bbl_jimmy_fors

2 kommentarer

  1. Bara om vi kan få kontrakt på hela säsongen. Att spela in en anfallare som ännu en gång försvinner till sommaren känns inte så aktuellt enligt mig.

  2. Fast här är en kille som inte direkt behöver spelas in så mycket, om än Roars system skiljer sig från Connys, så tror jag Rasmus som den kloke lirare & HIF:are han är att det går smidigt! Men så klart försvinner Imad så vill man att Rasmus kan stanna längre, men spåkula har aldrig varit min “cup of tea” så att säga -:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*