Äntligen en pub på Olympia

De flesta Olympiabesökare verkar av tradition samlas en kort stund innan match på stadens restauranger och barer. Dels för att förtära något gott att äta och dricka, men även för att tillsammans umgås en stund och diskutera fotboll i allmänhet och speciellt då HIF. Dessvärre har möjligheten att göra detta inne på Olympia fram tills nu varit obefintlig. Tog därför tillfället i akt och besökte den (för medlemmar) nyöppnade puben bakom östra läktaren. Det var en positiv känsla, dels att se så många kända ansikten, även om jag framöver gärna ser ytterligare matalternativ till varm korv.

Magnus Arvidsson var en av de kända ansikten på plats. Han var på gott humör och tycktes väldigt nöjd över att äntligen åter vara i full träning. Huruvida det blir en fortsättning framöver kunde han dock ej uttala sig om. Enligt uppgift så kommer man att diskutera en eventuell förlängning i mitten av maj månad, dvs drygt två veckor innan avtalet löper ut och det mest troliga då är väl att man förlänger säsongen ut.

Det här var som sagt var mitt första, men defintivt inte sista besök i puben. Som HIF:are så lägger jag hellre mina pengar inne på Olympia än utanför, jag menar äta och dricka skall man ju ändå göra.

Matchen då ?
Serieledning – enough said

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*