Allt om HIF tippar Allsvenskan – Omgång 12 fortsättningen

De stympade omgångarna går vidare. Tabellen haltar svårt och ännu på ett tag kommer omgång 12 inte bli komplett, men vad gör väl det? Här kommer våra spådomar av hur måndagens matcher slutar.

AIK – Mjällby AIF

Bjarki: AIK gjorde en bra match mot HIF på Olympia. AIK har en bra tolftespelare och vi får se om deras trettonde spelare (Lerjéus) gör ett lika bra jobb för dem som kollegan Strömbergsson gjorde. Mjällby har förvisso nappat poäng på de mest udda ställen i vår, så varför inte på Vänskaps Vallen? Tror dock att AIK kommer att vinna, om inte krossa, Blekingeborna.
Slutresultat: 4-1

Björn: AIK var bättre än HIF på Olympia, och med hjälp av domaren kunde man vända och vinna. Men hemma på det minst sagt skiftande underlaget har det varit lite si och så med prestationerna. Mjällby har kommit ut efter uppehållet med två raka förluster, och kanske har flytet börjat sina för laget från listerlandet. AIK vinner men får kämpa för det.
Slutresultat: 3-2

Åtvidabergs FF – IF Brommapojkarna

Bjarki: Två Stockholmslag, ett i mitten av tabellen (ÅFF) och ett i botten (BP). BP har den sämsta målskillnaden i hela Allsvenskan (-15) samtidigt som ÅFF bara har släppt in 12 mål, det finns bara tre lag som släppt in färre mål än ÅFF (IFE 11, IFKGBG 11, HIF 10). Henrik Gustavsson spikar igen målet Imad Zatara gör minst 2 mål.
Slutresultat: 4-0

Björn: Om inte östgötska Åtvidaberg blir taggade när de blir kallade för Stockholmslag, så vet jag inte vad som taggar igång dem, men sant är att de utan större problem ska finta bort BP från segern hemma på kopparvallen. Även om Mauricio Albornoz är tillbaka till denna omgången får BP nog börja ställa in sig på Superettanfotboll till våren.
Slutresultat: 4-1

 

Bjarki Tordarson BBL

Björn Velander BBL

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*