Allt Om HIF åker till Portugal

HIF-media är så klart på plats precis som Kvällsposten/Expressen. Imorgon åker Helsingborgs Dagblad ner och Aftonbladet håller sällskap. Och på tisdag ansluter även Allt Om HIF!

Det är inte enbart för det vackra vädret, rapporter gör gällande att det ska vara runt +16-18 grader varmt på Algarve-kusten för tillfället. En väldig skillnad mot vad jag för tillfället har utanför mitt fönster, -6 och tre decimeter snö.

walid_atta_njuter
Walid Atta njuter av tillvaron i Portugal.
Foto: Tuan Nguyen/HIF.se

 

Nej, den största anledningen till att åka ner och bevaka HIF, AOH-style, är att det har byggts upp en väldig skön stämning kring årets HIF. Det finns en förväntansfullhet i luften. Med en liten svag doft av revansch kanske.

Jesper har i princip lyckats med sitt mål att behålla samtliga spelare från förra året. (Läs gärna vår längre intervju med Jesper här). HIF har knutit upp en ny tränarstab med ett långsiktigt mål. Ja det känns helt enkelt jädrigt (pardon my french) spännande!

Jag har ett par längre intervjuer inbokade, och om det funkar som det ska med internet-uppkopplingen på plats, kommer ni läsare att få ett par artiklar per dag, plus en och annan överraskning. Och jag lovar att det inte kommer bli rapporteringar likt de vad de etablerade medierna kör med. Det blir som sagt AOH-style!

***

På tal om AOH-style. Årets spelsäsong har inte startat än, ändå kan vi redovisa besöksrekord på alltomhif.se.
Det är glädjande att se att ni läsare uppskattar det arbetet vi lägger ner, dagligen, för att kunna ge er lite artiklar, nyheter med lite nyans i. Och det gör ju naturligtvis att vi på AOH anstränger oss ytterligare för att mätta det stora HIF-intresset!

Så ett spontant; Tack! Till alla er läsare!
(Och häng med nu från och med tisdag med vår Portugal-bevakning)

bbl_fredrik_ymer

 

 

 

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*