Allsvenskan 2020 förhandssatsning utan en licens

Matcher i Allsvenskan är spännande. De mest troliga utmanarna för titeln är IFK Norrköping, Hammarby, Djurgårdens IF. Vi väljer alla kandidater till titeln mästare

Odds på Allsvenskan 2020 – Satsning utan svensk licens och spelpaus

Allsvenskan är en av de äldsta professionella fotbollsligorna i världen. Den grundades 1924 och innehåller du toppskiktet i svensk fotboll. UEFA-koefficienten placerar den på 20:e plats på Europas rankning. Olikt andra europeiska ligor stoppades inte Allsvenskan under andra världskriget.

Svensk fotboll betraktas som hög kvalitet och rik med fantastiska händelser. Det är många spännande rivaliteter i ligan. Att titta på matcher kan ge många trevliga känslor. Vi rekommenderar betting utan svensk licens och spelpaus för matcher i Allsvenskan.

Vanligtvis pågår säsongen från april till oktober. Under 2020, startade ligan den 14 juni på grund av att pandemin stängde ner. Det är bara 16 klubbar i ligan (europeiska klubbar har vanligtvis 20 lag). I övrigt är tävlingen inte mycket annorlunda jämfört med närliggande ligorna. Det är också ett system för ned- och uppflyttning i Allsvenskan. Lagen i botten går till ligan i Superettan.

De svenska klubbarna tjänar på att sälja sitt varumärke som merchandise och sändningar tack vare ett stort antal fans.

“Dom tre stora” klubbarna är:

 • AIK
 • IFK Göteborg
 • Malmö FF

Dom mest frekventa liga mästarna är Malmö FF (23 titlar), IFK Göteborg (18) och IFK Norrköping (13). För närvarande är det Djurgårdens IF som har titeln då de vann för åttonde gången under 2019.

Vad skulle du satsa på, vad är oddsen? Under en lång tid dominerade Malmö FF ligan. Det är den rikaste klubben med störst antal troféer. Hur som helst har laget sakta tappat mark: spelarna blir äldre och riskerar mer skador. Det är allt svårare att förutse utgången av säsongen. 

Det anses nu att de mest troligt att kandidaterna till titeln är IFK Norrköping, Hammarby, Djurgården. Norrköping är ledande i fixturerna med en märkbar lucka i poäng. Malmö FF är på femte plats i tabellen.

Vi erbjuder  betting utan svensk licens och spelpaus på grund av de senaste händelserna. Lagen har under 2019 satt stopp för möjligheten att ge ut generösa bonusar till svenska spelare. Spelare kan byta till utländska operatörer eftersom:

 • Europeiska operatörer erbjuder ett antal smakfulla bonusar
 • Dom erbjuder en säker miljö med rättvisa utbetalningar
 • Det finns inget behov av att begränsa kostnader och tid
 • Du behöver inte heller ansluta till sluta spela service

Vilka är de stora lagen?

Förutom “De stora tre” klubbarna utgör den svenska ligan sex stora:

 • AIK
 • BK Häcken
 • Djurgården
 • Hammarby
 • IFK Norrköping
 • Malmö FF

AIK – som trots en fjärde plats under 2019 kvarstår som ett av de starkaste lagen. Dom har en väldigt bra linje på mittfältet, förstärkt av en bra spelare vid namn Ebenezer Ofori. Coachen Rikard Norling provar olika strategier, så du kan förvänta dig ett genombrott.

BK Häcken är inte det starkaste laget, det är knappast rimligt att satsa på dem med en lång framtid. Även om de är värd för Gothia Cup, Europas största ungdomsturnering. Pengarna de tjänade kan stärka klubben och hjälpa dom att vinna.

Djurgården vann mästerskapet under 2019 när ingen förväntade sig det.  Det är inte den starkaste klubben, men den mest effektivt sammansatta. «Den mörka hästen» är fortfarande ett bra satsning alternativ.

Hammarby har vunnit titeln en gång och anses vara en “klubb för arbetare”. Sedan 2015 har laget märkbart förbättrat spelet efter att ha återvänt från andradivisionen. Förra året deltog de i loppet av tre klubbar för det nationella mästerskapet. Laget har också lagt till Allsvenska stjärnan Paulinho till sin tjänstgöringslista. Kanske du ska satsa på dom och förvänta dig en bra prestation.

IFK Norrköping leder vägen under 2020. Klubben gör många mål under spelet och har nu ett hyggligt försvar. Experter tror att laget kommer investera med och utveckla spelet för att vara mer självsäkert i sitt ledarskap.

Malmö FF har alltid varit en prestigefylld motståndare. Laget har visas regelbundet i grupp stegen i UEFA:s internationella tävlingar. Det är den rikaste klubben och deras akademi tar var fantastiska talanger. Troligtvis kan vi förvänta oss ett genombrott till titeln från dem, eftersom de inte har varit mästare på två år i rad. 

Du kan med gott förtroende satsa på AIK, Djurgården, Hammarby, Malmö FF.

Satsa på Sport Online i Sverige

Onlinebetting utan svensk licens och spelpaus är ett bekvämt och givande sätt att njuta av dina satsningar. Den mest populära satsningen är Allsvenskan Outright på ligaresultat. Futures är en säsongs satsning under hela säsongen och betalningen görs efter slutet av ligan. Satsningen bör placeras så tidigt som möjligt eftersom möten kommer allt tätare, som satsningarna blir mindre.

Du kan också välja mellan dessa satsningar alternativ:

 • En mot en – vilket av två lag som kommer vinna första platsen
 • Mest mål – poänggivande passningar – vilken spelare som har mest av dessa
 • Topp 3 och topp 8 Allsvenskan 2020 – du kan alltid satsa på 3 eller 8 lag på en gång.
 • Första coachen att avgå – vadhållnings agenter tror att coacherna: Rikard Norling (AIK), Jimmy Thelin (Elfsborg) samt Jon Dahl Tomasson (Malmö FF) har en stor chans att sluta den här säsongen.

Välj pålitliga butiker för betting utan svensk licens och spelpaus. Njut av intriger av Allsvenskan!

 

6 trackbacks/pingbacks

 1. Försäljning Och Uthyrning Av Spelautomater | The Wizard's Cupboard
 2. Kasino Med Bonus Med Insättning - Laugh Out Best
 3. neurontin rash
 4. Slotsguiden Se – Art3D
 5. Senaste Nytt Om Fotbollsövergångar Och Silly Season I Sverige Och Europa – Kingdom entrepreneurs
 6. Slots Online Med Stora Jackpottar | Buy kittens Online

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*