Åge- dagen efter

Det blev inte Champions League-gruppspel utan istället Europa League. Vad tycker du om matchen mot Celtic, Åge?

– Det var en besvikelse. Vi skulle lyckats ge oss ett bättre utgångsläge inför returen med tanke på alla de chanser vi hade. Och vi har tyvärr lite för många trötta ben. Framför allt när vi inte får tillräcklig utdelning på våra bra starter på matcherna. Två bra lägen mot Djurgården innan de gör sitt mål. En riktigt bra första halvlek mot Elfsborg. En fantastisk första halvlek mot Celtic hemma och slutligen bra 20 minuter i bortamötet.

– Tyvärr förlorar vi en del på fasta situationer. Vi är överlag lite korta och det ger motståndarna övertag. (Elfsborgs mål, Djurgårdens första, Celtics fyra kom på fasta eller inlägg) Men nu fick vi ju in Peter Larsson så nu ser det bättre ut på just den punkten.

– Synd bara att vi åker på ett baklängesmål som är offside. Det är tufft att få sånt emot sig och vi har defintivt inte råd med det i Europaspelet.

Det ryktas en del om att Kermit Erasmus är klar.

– Nej det känner jag inte till. (Efter intervjun ringde vi upp Jeppe som förnekade att Erasmus kommer i detta fönster. – Synd för det är en riktigt bra spelare som vill hit, var Jeppes ord).

Vad tycker du om lottningen till gruppspelet?

– Det ser intressant ut. Synd för publiken att vi inte fick ett storlag men sportsligt känns det mycket intressant och åtminstone på hemmaplan ska vi ha goda chanser.

– Alla lagen är spelande lag och det kan bli mycket roliga matcher.

Då har jag bara att önska lycka till på söndag!

– Tack ska du ha!

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*