800 bagare, nobbat landslag och nya regler!

Nyhetsskörden skummas igenom och läggs åt sidan. En del saker läses men glöms lika fort. Andra artiklar fastnar och kräver mer påläsning på andra håll.

Henrik Larsson krävs på 800.000:- av Skatteverket! Oj! Min första tanke var att nu hade han börjat fiffla också! Inte nog med att han lämnat HIF för lillebror Bois…
Efter att ha läst ett par artiklar om detta så kan jag väl i och för sig kalla det fiffel, men än mer okunnighet? Detta till trots att fru Larsson verkar ha stenkoll på ekonomin?
Jaja, det känns mer som en “Aftonblad-artikel” än något mer allvarligt. Det är bara att hiva upp börsen Henke och betala!

***

Vad gäller nobbat landslag så har det egentligen absolut inget med HIF att göra. Den enda som är aktuell för A-landslaget han var där och han var minsann nöjd? Nej, jag tänker mer på den långe killen från Malmö, Ibrahimovic.

Varför ens ocrka fråga grabben om han vill va med? Räckte det inte med att Lagerbäck skämde ut sig och var pinsam förra gången Zlatan fick en fis på tvären och nobbade landslaget? Nu har väl i och för sig Hamrén en mer vuxen attityd till det hela och Zlatans nobbande kommer väl främst från media. Men för min del får han gärna hålla sig borta! Det räcker att man säger nej EN gång, sedan är det bra så.

Landslaget har inget med pengar att göra. landslage har inget med prestige att göra. Landslaget är en ära och ska med ära spelas i! Nekar man denna ära har man inget där att göra och då visar man sin ståndpunkt inför landet och de svenska fansen! (Låter kanske lite väl patriotiskt, men patriotism är den enda anledningen att det finns landslag fortfarande…)

Så Zlatan, du behöver inte representera mitt land. Jag behöver inte dig i mitt landslag!

***

HIF-truppen har samlats ute i Ljungbyhed för team-building och för ett mindre “träningsläger”. Inget större nyhetsvärde i det egentligen. Det är väl ganska vanligt att truppen samlas och går igenom riktlinjer för säsongen i vilken klubb som helst. Att regler sätts upp vad gäller på och utanför plan, är också ganska normalt…

Det “stora” i den artikeln var gentligen det faktum att både Islänningen och Norrmannen åkt hem utan ett HIF-kontrakt på fickan. Och så är vi tillbaks på ruta ett igen. Ingen ny vänsterback och ingen ny forward… Det är strax över femtio dagar kvar nu bara…

1 kommentar

  1. Okunnighet är ju faktiskt inte namnet. Det är snarare så att skattemyndigheterna vill testa allt för att få in pengar. HIF har använt sig att skatteexpertis och juridisk expertis och vänt sig till folk som kan det här. Okunnigheten finns i detta fall hos SM men därmed inte sagt att de inte får rätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*