Varbergs BoIS – HIF 3-3

En imponerande första halvlek borde vara det som HIF behövde för att plocka samtliga poäng i dagens möte med Varberg. Men hemmalaget ville annat…

Med nickmål av Edwin Gyimah och Jesper Lange och ett distansskott av Andreas Landgren kunde HIF gå till pausvila med 0-3

Bra med HIFare på plats vid årets första bortamatch. Foto: Richard Lundberg

I andra halvlek var det fina spelet som bortblåst och Varberg tilläts ta över matchen och reducera två gånger om. Lägg därtill en utvisning på Ralani med några minuter kvar.

HIF verkade dock rida ut stormen och gå mot säsongens andra tre poängare. I matchens sista övertidsminut kvitterade dock Varberg och säsongens uslaste halvleksinsats var ett faktum.

Det lär det krävas betydligt med skärpa och fokus redan på Annandag Påsk när Gefle kommer till Olympia
Varbergs BoIS – HIF 3-3 (0-3) Superettan
Målskyttar : 0-1 Gyimah (17 min) 0-2 Lange (31 min) 0-3 Landgren (43 min) 1-3 Andersson (64 min) 2-3 Lindner (73 min) 3-3 Nyström (94 min)

HIF: Pyzdrowski – Eriksson, Helstrup, Larsson, Olsson – Wede, Landgren, Gyimah, Christensen – Lange, Akpoveta

Byte: Surprise IN – Christensen UT (69) Anchinioti-Jönsson IN – Akpoveta UT (87)

Varningar: Lindner (VAR) Asp (VAR) Ralani (HIF) Lange (HIF) Ralani (HIF och därmed Rött kort)