U21 förlorade mot Häcken

HIF:s U21 förlorade igår hemma mot Häcken med 3-1. Enda målskytt för HIF blev provspelaren Leonard tillhör Grebbestads IF, han har gjort 14 mål på 15 matcher för Grebbestad i division 2.
HIF började bra och tog ledningen efter bara fyra minuters spel genom provspelaren Leonard. Häcken kom tillbaka och gick in i halvtidsvila med en 2-1 ledning.
Trots detta var HIF:s tränare Tobias Tuvesson ganska nöjd med matchen. “Första halvlek var ganska bra faktiskt. Så det var helt ologiskt att vi låg under. Förutom det så släpper vi inte till så mycket. Vi skapar ganska många chanser som vi kunde gjort mål på, så vi borde ha gått in i paus med ledning tycker jag” säger han till HIF.se
I andra halvlek så satsade HIF på ett kvitteringsmål men det skulle inte komma. Istället så var det Häcken som kontrade på en sen HIF hörna där målvakten Matt Pyzdrowski varit uppe och nickat. Detta slutade med en straff som Häcken förvaltade på bästa sätt och satte därmed också slutresultatet 3-1.
“Det såg helt okej ut. Det är svårt att komma och spela match med folk man aldrig har träffat. Han har ju inte varit och tränat med oss, utan det var bara denna matchen han skulle spela. Men han gjorde ett snyggt mål och hittade ett bra samarbete med Mikael Dahlberg emallanåt.” säger tränare Tobias Tuvesson angående provspelande Leonard Pllana.
Mattias Lindström var kapten för HIF:s u21 lag som förlorade igår. Foto: Bjarki Tordarson
Mattias Lindström var kapten för HIF:s u21 lag som förlorade igår.
Startelva: Matt Pyzdrowski – Jon Birkfeldt, Carl Johansson, Jesper Björkman, Fredrik Widlund – Mattias Lindström, Alexander Achinioti-Jönsson, Niklas Jönsson, Jonathan Levi – Mikael Dahlberg, Leonard (provspelare).
Avbytare: Alexandre Ricourt, Alexander Fioretos, Anton Kinnander, Gustav Jarl, Lowe Ohlander, Yonathan Getachew, Ilija Jurisic (mv).