U17 Gothia äventyr – Avslutning

HIF hade 2 matchen ospelade sist vi uppdaterade om Gothia Tipselit Trophy.

Niklas Velander. Foto: Bjarki Tordarson
Niklas Velander.

Niklas Velanders grabbar spelade ytterligare två matcher innan Gothia äventyret tog slut för deras del. En slutade med en klar seger, där Jesper Lundborg gjorde två mål och Anton Kinnander och Hampus Agerström gjorde vars ett, och den andra med en, tyvärr, lika klar förlust.

Såhär sammanfattade Niklas de två sista matcherna:

“Efter att fallit på målsnöret och missat A-slutspelet på målskillnad var det dags för HIF att möta HJK Helsinki i en placeringsmatch. Första halvlek var det HIF som stod för spelet, målchanserna och målen. Redan efter 25 minuter var ställningen 3-0. HJK lyckades reducera i slutet av den första halvleken efter en omställning. Andra halvlek var jämnare, dock kunde HIF göra ytterligare ett mål och till slut vinna med 4-1.

En utav målskyttarna mot HJK Helsinki.
Andra matchen spelades mot Djurgården och trots ett par bra målchanser för HIF var det ett för dagen bättre Djurgården som stod för målen och kunde till slut vinna med 4-0. Efter många matcher under veckan startar serien igen om en dryg vecka.”