Tack för oavgjort i halvlek

Djurgården – HIF

1-1   efter första halvlek. Målskyttar: Alexander Faltsetas 1-0, Darijan Bojanic 1-1

Efter första halvlek får vi vara tacksamma över att HIF lyckats hålla 1-1.

Hemmalaget tog tag i matchen direkt och har varit det dominerande laget. Trots det kom 1-0 genom Alexander Faltsetas som en kalldusch efter dryga fem minuter.

Men kvitteringen måste ha känts lika iskall för Djurgården. Accam  lurade en gubbe och spelade fram Darijan Bojanic som också gjorde en dragning innan han iskallt drog upp bolen i nättaket bakom Djurgårdsmålvakten Kenneth Höje.

Det känds oroligt HIF-försvaret vid flera tillfällen och en gång höll Pär på att ställa till det när han var på utflykt, men han kom tillbaka och lyckades få ut bollen till hörna med en benparad.

Andra halvlek är igång det osar hett vid HIF-målet. Pär sätts på prov direkt och får nu tippa en nick till hörna.