Tillbaka i startelvan och gör det bra idag, visst där fanns en och annan slarvpass. Men det såg bättre ut än innan skadefrånvaron.

Erland Hanstveit

Hade det svårt i början av matchen, men jobbade sig in i densamma bra.
Betyg: 2,5

Simon Thern

Gjorde 2-0 målet med ett välplacerat skott. Gjorde i övrigt en mycket bra insats idag. Det är denna Thern vi vill se!
Betyg: 3,5

May Mahlangu

Väldigt osynlig. Hoppas det är tillfälligt och att May inte är på väg ner i en formsvacka. Gjorde en långrusch i slutet på matchen som väckte större delen av publiken i en riktigt sömnig andra halvlek.
Betyg: 2

Ardian Gashi

Mycket bra idag! Gav Grahn en match på mitten och gick vinnande ur den!
Betyg: 4

Mattias Lindström (Utbytt 84:e min)

Så skönt Lindström börjar hitta rätt med sina inlägg! Klockrent inlägg till Sörum som gjorde 1-0!
Betyg: 4

Thomas Sörum (Utbytt 79:e min)

Ett mål och två målgivande passningar! Vilken debut i startelvan för vår nye norrman! Samspelet med Sundin fungerar klockrent direkt. Mattades av i andra halvlek, men första halvlek var lysande. Sällan jag ger högsta betyg men idag får Sörum det!
Betyg: 5

Erik Sundin

För andra matchen i rad missar Sundin ett lysande läge redan i första minuten. Samspelet med Sörum fungerar dock bra och framförallt ger dom varandra möjligheter genom att dra isär motståndarna. Smörpass av Sörum gjorde att Sundin kunde punktera matchen med 3-0.