Klasskillnad mot Kalmar

Erik Edman var inte helt nöjd med insatsen även om det blev en komfortabel seger med 5-1 för U21-laget idag när man tog emot Kalmar.

MINIATYR 1
Jordan satte punkten i 5-1 segern i U21-matchen mot Kalmar.

Redan i den 4:e minuten tog HIF ledningen då Calle Johansson tryckte upp bollen i nättaket efter en hörna. Sen rullade det på och med mål först av Boateng och senare Smárason som slog in en straff till 3-0. Ett resultat som stod sig halvleken ut. I andra halvleken kämpade sig Kalmar in i matchen och gjorde 3-1 innan Jesper Björkman nickade in 4-1 och Jordan Larsson fastställde resultatet till 5-1.

Trots de stora siffrorna var inte Edman helt nöjd med insatsen. “Det var stor skillnad på lagen vilket gjorde match-kvaliteten svårbedömd. Dock ska framhållas detta inte var någon av våra bättre insatser, tex var förra veckans insats mot MFF en mycket bättre prestation, mot ett väldigt bra MFF!” säger tränaren till Allt Om HIF efter matchen.