Inför Akademi HIF – Dalstorps IF

“Fredagsmys” på Olympia utlovas av föreningen, tränare Ohlander vill helst fokusera på matchen och ser framemot att kriga till sig höstens första tre poängare.

Ohlander

Första poängen efter uppehållet senast, vad har ni valt att ta med er från den matchen?

Inte mycket faktiskt! Vi spelar de första 25 minuterna riktigt bra, så det är väl det vi ska ta med oss i så fall! Därefter tycker jag att vi spelar pojklagsfotboll i stort sett resten av matchen. Självklart kan vi också ta med oss att vi vänder två underläge och att vi till slut får med oss en poäng, men eftersom vi borde vunnit matchen med minst 3-0 är det svårt att glädjas över en poäng!

Ramadan

Ramadan har gjort ett par mål under säsongen och gjorde båda målen senast, har han kommit igång på allvar här inför höstspurten?

Mohamed har kommit igång bra med målskyttet, men kan fortfarande bli bättre i spelet och det känner han själv också. Lyfter han sig lite till i spelet kommer han också att göra ännu fler mål och det hoppas vi såklart på!

Ikväll möter ni Dalstorps IF, vad vet ni om dem?

Vi hade en tuff match mot Dalstorp borta! Vi vinner med 2-0, men gör det sista målet på övertid och det första när det är 10-15 minuter kvar, så det var en jämn match länge! Dalstorp är bra organiserade och giftiga på fasta situationer!

De kan vid en eventuell vinst passera er i tabellen, är det något som sporrar er lite extra i kvällens match?

Vi bryr oss inte så mycket om Dalstorp, men för vår egen del, så är det viktigt med en vinst och eftersom vi inte vunnit än i höst, så är det  det som sporrar oss extra mycket ikväll! Vi har haft en mycket bra träningsvecka och kunnat samla ihop gruppen, så vi ser verkligen fram emot matchen!

Kom och stötta morgondagens stjärnor ikväll! Foto: Samone Falkman
Kom och stötta morgondagens stjärnor ikväll!

Kan du då gissa hur matchens karaktär och utgång kommer se ut?

Vi har upplevt under de inledande omgångarna på hösten att alla lag ”backar hem” mot oss och låter oss spela, för att sedan utnyttja våra misstag i omställningar. Så tror jag det kan bli i denna matchen också. Om vi är noggranna i vårt spel, spelar med få tillslag och löper mycket samt tar fighten, så tror jag att vi har stora chanser att ta höstens första ”trea”.