Hurk fortfarande obesegrad på landslagsnivå

201019 Helsingborgs Anthony van den Hurk under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Helsingborg och Häcken den 19 oktober 2020 i Helsingborg. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / PA0083

Det blev drygt 20 minuter för HIFs Anthony van den Hurk när hans Curaçao krossade Brittiska Jungfruöarna i VM-kvalet

Det var Patrick Kluiverts första match som interim förbundskapten för Curaçao. Och även om segern skrevs till hela 8-0 så kunde det faktiskt blivit ännu mer då bortalaget fick två mål bortdömda.

Redan efter 28 minuter stod det 6-0 till Curaçao som, med sin tredje raka seger, är obesegrade i sin grupp. Dock väntar tuffare motstånd i veckan då ett annat obesegrat lag, Guatemala, står för motståndet.

För van den Hurks del var det tredje landskampen och därmed är vår anfallare fortfarande obesegrad i landslagssammanhang. Denna gången blev han inbytt i den 71:e minuten vid ställningen 7-0. Lagets sista mål kom i den 91:a minuten och innebar att man klev upp som serieledare på bättre målskillnad