HIF:s U17 föll mot Brommapojkarna

Idag spelade HIF mot Brommapojkarna, som hade samma poäng som HIF inför mötet.

Niklas Velander och hans assisterande tränare är i Göteborg med sitt U17 lag. Igår vann de sin match mot Doncaster med uddamål i sista sekunden. Idag gick det inte riktigt lika bra när de spelade mot Brommapojkarna.

Såhär säger Niklas om dagens möte:
“Inför matchen låg HIF och Brommapojkarna på samma poäng efter vunnit sina inledande matcher i turneringen. I matchens inledande minuter var det HIF som tog tag i matchen, men ju längre första halvlek led tog Brommapojkarna över spelet och kunde göra 0-1 i mitten av halvleken efter ett skott från ytterkant i straffområdet.
Efter pausvilan flyttade HIF fram sina positioner och kunde skapa ett betydligt större tryck mot Brommapojkarna och skapade även chanser att kvittera. Mitt i HIF’s offensiv förvaltade Brommapojkarna en omställning och kunde därmed göra 0-2, vilket också blev slutresultatet.”