HIFare i världen- Proffskollen

Ännu en vecka har gått och innan vi går på landslagsuppehåll helt och hållet ska vi se hur det gick för våra rödblå utlandsproffs föregående vecka. Till denna veckas rödblå utlandsproffs utser vi ”Abbe” Khalili som äntligen är tillbaka  med kontinuerlig speltid efter den långa skadan och gjorde mål i helgen.

Alfred Finnbogason var tillbaka i elvan när Augsburg slog Hannover med 3-1 och tog viktiga poäng i bottenstriden. Alfred spelade 59 minuter innan han blev utbytt.

Alex Timossi Andersson och hans Bayern U19 har inte spelat sedan senaste proffskollen. Det är uppehåll till den 30 mars.

Emil Krafth och hans Amiens spelade 0-0 mot Angers och Emil spelade återigen 90 minuter. Han drog även på sig ett gult kort.

Atiba Hutchinson och Besiktas tog andra raka segern när man slog Göztepe med 1-0. Kanadensaren spelade hela matchen.

Loret Sadikus och Abdul Khalilis Kasimpasa bröt sin nio matcher långa vinstfria svit när man besegrade Akhisar med 3-2. Både Loret och ”Abbe” spelade hela matchen och ”Abbe” gjorde det viktiga 2-2-målet i den 87:e minuten. Kasimpasa avgjorde matchen i den 95:e minuten.

May Mahlangu från tiden i Helsingborg Foto: NILS JAKOBSSON / BILDBYRÅN

May Mahlangu har fått skralt med speltid och har blivit utlånad från Ludogorets till Ordabasy i Kazakstan. May startade för andra matchen i rad och spelade 86 minuter.

Lalawele Atakora och hans Gabala spelade 1-1 mot Neftci. ”Lala” började på bänken och fick hoppa in i den 82:a minuten.

Sabail FK i Azerbadjzan där Oke Akpoveta spelar förlorade för andra matchen i rad. Siffrorna skrevs till 1-2 mot Qarabag. Oke spenderade hela matchen på bänken.

Jere Uronen och hans Genk spelade 3-3 mot Zulte-Waregem. Jere fanns inte med i truppen.

Edwin Gyimahs Bidvest vann efter två raka förluster med 4-2 mot Bloemfontein. Edwin fanns inte med i truppen.

Matthew Rusike har lämnat Cape Town City FC och flyttat till Norge och Stabaek. Det norska laget spelade 2-2 i träningsmatch mot Ullensaker / Kisa.

Suprise Ralanis och Cape Town City FC spelade 0-0 mot Polokwane City. Surprise spelade hela matchen.

Alexander Achinioti Jönsson har flyttat över Atlanten till Kanada och klubben Forge. Säsongen drar igång i april.

Alexander Gerndt och hans Lugano slog St. Gallen med 2-0. Gerndt startade matchen, gjorde 1-0-målet, assisterade till 2-0 målet, drog på sig ett gult kort och blev utbytt i den 52:a minuten.

Victor Palsson och hans Darmstadt tog andra raka segern när man besegrade ligatvåan Hamburg med 3-2. Man låg under med 0-2 men vände sedan på steken. Victor startade och spelade 81 minuter.

Duisburg där Joseph Baffo spelar har inte spelat sedan senaste proffskollen.

Frederik Helstrups Arka Gdynia tog efter fem raka förluster poäng när man spelade 0-0 mot Zaglebie Lubin. Helstrup spenderade matchen på bänken.

Roman Kienast håller numera till i den Österrikiska andraligan
© Bildbyrån

Roman Kienast och hans Wiener Neustadt förlorade mot Austria Wien II med 1-3. Roman spenderade matchen på bänken.

Alejandro Bedoyas och David Accams Philadephia har inlett säsongen med två förluster. I senaste matchen tog man sin första poäng när man spelade 1-1 mot Atlanta. ”Ale” spelade hela matchen medan David började på bänken och fick hoppa in i den 89:e minuten.

Ema Boatengs och Jörgen Skjelviks LA Galaxy vann med 3-2 mot Minnesota. Jörgen spelade hela matchen medan Ema blev utbytt i den 94:e minuten.

Andreas Linde och hans Molde spelade 1-1 i träningsmatchen mot Lilleström.

Tarmo Neemolo och hans Paide Linnameeskond har inlett sin säsong. Först slog man Nomme Kalju med 2-0 och sedan förlorade man mot Flora med 0-1. Mot Nomme satt Tarmo hela matchen på bänken och mot Flora kom han in i den 86:e minuten.

Leandro Castans Vasco Da Gama har spelat två matcher sedan senaste proffskollen i distriktsmästerskapet Carioca 1. Först slog man Avai med 3-2, Castan spelade hela matchen, och sedan förlorade man mot Cabrofiense med 0-2, Castan fanns inte med i truppen.

Hannu Patronen och hans HJK Helsingfors kör på med sin försäsong och KuPS med 2-1.

Olafur Skulason och hans Fylkir Reykjavik har spelat två matcher i Ligacupen sedan senaste proffskollen. Först spelade man 0-0 mot KR och sedan vann man med 1-0 mot Vikingur Olafsvik.

Arnor Smarason och hans Lilleström, som spelar sin försäsong, har spelat två matcher sedan senaste proffskollen. Först spelade man 1-1 mot Molde och sedan slog man HamKam med 2-0.

Monday Samuel har hamnat i vietnamesiska Thanh Hoa. Man förlorade senaste matchen med 0-3 och Monday spelade 63 minuter.