HIFare i världen

Lalawele Atakora Foto: Samone Klinteberg

Då var det dags att se hur det går för några av våra gamla HIFare i deras nuvarande lag. Nedan följer en kortare summering av insatserna under helgen som gick

Rasmus Jönsson var återigen utanför truppen när hans Odense vann med 3-0 mot Lyngby. Troligtvis kan Rasmus ha gjort sin sista match för klubben då kontraktet går ut i sommar.

Markus Holgersson fick se matchen från bänken när hans Lorca spelade 1-1 mot CD Lugo.

Edwin Gyimahs Bidvest förlorade med 0-4 mot Orlando Pirates. Edwin spelade hela matchen och drog på sig ett gult kort.

Suprise Ralanis och Matthew Rusikes Cape Town City FC spelade 1-1 mot Polokwane City. Suprise spelade hela matchen med Rusike inte fanns med i truppen.

Abdul Khalili började på bänken men fick komma in redan i den 46:e minuten mot Osmanlispor. Dock hjälpte det inte Genclerbirligi som förlorade med 0-3

Loret Sadikus Kasimpasa förlorade med 0-2 mot Konyaspor. Loret spelade från start, drog på sig ett gult kort och blev utbytt i den 77:e minuten.

Olafur Skulason spelade, som defensiv mittfältare, hela förlustmatchen mot Bursaspor. Siffrorna skrevs till 1-4.

Atiba Hutchinsons Besiktas vann med 3-1 mot Yeni Malatspor. Atiba var skadad och deltog inte.

Lalawele Atakora spelade från start och blev utbytt i den 77:e minuten när hans Adana Demirspor förlorade mot Erzurum Buyuksehir med 2-3.

May Mahlangu spelade hela matchen för sitt Dinamo Bukarest när laget vann med 1-0 mot ACS Poli Timisoara.

Alexander Kacaniklic var inte med i truppen när Nantes kryssade, 1-1, mot Rennes.

Ema Boateng fick sitta på bänken matchen igenom när hans LA Galaxy förlorade mot Atalanta United med 0-2

Alejandro Bedoyas och David Accams Philadephia spelade båda från start i förlustmatchen mot FC Dallas, 0-2. Bedoya spelade hela matchen med Accam blev utbytt i den 76:e minuten.

Andreas Granqvist spelade, som vanligt, 90 minuter när hans Krasnodar förlorade mot CSKA Moskva med 2-1 i Premjer-Liga. Resultatet innebär att Krasnodar ligger kvar på 5:e platsen med två matcher kvar

Emil Krafth fick från sin bänkplats se sitt Bologna spela 0-0 mot Cagliari.

McDonald Mariga spelade hela matchen när hans Real Oviedo förlorade mot Real Valladolid med 1-2.

Jere Uronen var skadad och spelade inte när hans Genk vann mot Anderlecht.

Alexander Gerndt var fortsatt skadad och spelade inte i den målrika förlustmatchen mot Grasshoppers. Matchen slutade 3-4. Lugano ligger för närvarande på en 8:e plats.

Victor Palsson spelade hela matchen som mittback när hans Zürich förlorade mot Luzern med 1-2.

Alfred Finnbogason var äntligen tillbaka efter en tre månader lång skadefrånvaro. Islänningen spelade hela vinstmatchen mot Mainz, gjorde mål och drog på sig ett gult kort. Segern innebar att Augsburg säkra ett nytt kontrakt

Arka Gdnya förlorade mot Sandecja Nowy Sacz med 1-3. Fredrik Helstrup startade men blev utbytt efter 46 minuter, troligtvis på grund av en skadekänning.

Tomer Chencinski var tillbaka i elvan när hans Shamrock Rovers förlorade mot Longford Town med 0-1.

Joseph Baffo är fortsatt skadad och spelade inte när hans Eintracht Braunschweig kryssade, 0-0, mot Arminia Bielefeld.

Andreas Linde vaktade som vanligt målet när hans Molde spelade 0-0 mot Vålerenga. Molde ligger tvåa i tabellen, tre poäng bakom Brann.

Rafael Porcellis fanns inte med i truppen när hans EC Sao José förlorade med 0-1 mot Veranópolis.

Tarmo Neemolo blev inbytt i den 68:e minuten när hans Paide Linnameeskond förlorade mot Levadia Tallin med 1-3