HIF klara för gruppspel i svenska cupen

HIF spelade igår en match borta mot division 3 laget Lunden Överås BK. Matchen visade sig vara precis så enkel som den var på pappret och ett reservbetonat HIF vann tillslut med 8-1.

Matchen började precis som förväntat med en stor dominans för “di röe” och redan efter 10 minuter hade Rade Prica gjort två mål för HIF och i halvtid stod det 4-0 till efter att Darijan Bojanic också gjort två mål.

Rade Prica gjorde två mål igår.  Foto: Björn Wijk
Rade Prica gjorde två mål och fick spela 60 min igår.

Andra halvlek började på den redan inslagna vägen när Jordan Larsson tidigt fixade 5-0 för HIF. 6-0 stod Mattias Lindström för efter ett fint anfall. 7-0 kom efter ett behärskat avslut av Arnor Smarason innan Jordan Larsson avslutade HIFs målskytte när han satte 8-0. Lunden reducerade på tilläggstid efter en frispark men närmre än så kom inte division 3 laget och HIF vann komfortabelt matchen med 8-1 tillslut.

Startelva:  Pyzdrowski – Pálsson, Johansson, Helstrup – Lindström, Smarason, Achinioti-Jönsson, Bojanic, Boateng – Larsson, Prica