Förlust för HIF Akademi mot Höganäs

Inför matchen så hade HIF Akademi och Höganäs spelat ihop precis lika många poäng så det var bäddat för en jämn match. Så blev inte fallet då Höganäs visade upp ett klart bättre spel i första halvlek och redan efter 11 minuter så ledde de med 2-0.

Första halvleken slutade också 2-0 även om det Höganäs som hade spelet och chanser till fler mål. I paus bytte HIF Akademi in Yasser Al Saadi och Jonathan Larsson fick gå ut. Efter detta var det en mycket jämnare match och i den 68:e minuten kom reduceringen efter ett missförstånd mellan målvakten och vänsterbacken i Höganäs. HIF Akademi kom inte närmre än så och i slutet så kontrade Höganäs in 3-1 som också blev matchens slutresultat.

Felix Bindelöv gjorde HIF Akademis mål. Foto: Bjarki Tordarson

HIF Akademi: Kalle Joelsson – Jonathan Larsson (ut 46 min), Felix Bindelöv, Jon Birkfeldt, Niklas Svensson – Yonathan Getachew, Charlie Weberg, Niklas Jönsson (ut 74 min), Alexander Fioretos (ut 74 min) – Arton Jashari, Lowe Ohlander.

Avbytare: Ilija Jurisic (mv), Erik Edman, Vlad Madaras (in 74 min), Yasser Al Saadi (in 46 min), Ahmad Abed, Jesper Lundborg (in 74 min),Tobias Tönnerberg