Juan Oscar Wättring

Juan Oscar har 30 säsonger i bakfickan.
Då min mor är skåning, och i samband med att jag haft en mycket stark relation med min morfar, fick mitt hjärtat att börja slå för HIF.
Kan inte minnas exakt på dagen, men min första fotbollsmatch var på Olympia och detta under Martin Pringles tid. Han stack ut. Lång, mörk och långt hår. Helt enkelt en cool typ! Pringle blev snabbt en idol och att han dessutom kom från mina hemtrakter gjorde att jag fick en relation med honom som gjorde banden till HIF ännu starkare. Sen har egentligen intresset bara växt mer och mer genom åren.
Frälst blev jag väl 1999 efter guldet i Göteborg. Sen 2000 kan jag lova att det inte är många minuter jag missat de senaste 17 säsongerna. HIF har gett mig otroligt mycket – både glädje och sorg. Men kärleken skall ju vara upp och ner?
Inte minst nedflyttningen fick en att inse hur mycket man verkligen älskar och brinner för HIF. Man har fått uppleva så otroligt häftiga saker genom åren som fortfarande ger mig rysningar. Henkes återkomst, mot Häcken, inför ett brutalt kokande Olympia, Alvaros danser, SAN Siro Svens magiska straffräddning mot Inter, trippeln 2011, framgångarna i Europa Leauge, bragden i Istanbul osv Listan kan göras oändlig…
Och nu hoppas vi att klubben påbörjat ett nytt kapitel i historien. Tillbaka till toppen…
 
Vi ses på Olympia