Warning: sprintf(): Too few arguments in /customers/4/1/d/alltomhif.se/httpd.www/wp-content/themes/blog-prime/inc/breadcrumbs.php on line 259

CTFO, nu är det skärpnin´som gäller…

Lagets prestationer på plan så här långt är inget annat än imponerande. Det är förstås glädjande för oss supporters vars liv automatiskt känns betydligt angenämare. Angenämt är det dock inte att följa turerna inom klubben, vars agerande emellanåt blir nästintill pinsamt.

Mattias Unkuri och Tobias Holmqvist lånas ut för att få mer speltid. Samma dag avslöjas det att Daniel Andersson tvingas vända på Ängelholms flygplats då han är på väg att genomföra en övergång till AIK. Förvisso är HIF samtidigt intresserade av Pierre Bengtssons tjänster utifall att Adama Tamboura skulle lämna klubben. De tre senare stannar och frågorna hopar sig:

Två offensiva spelare lånas ut samtidigt som man har ett intensivt spelschema framför sig, såväl i allsvenskan som svenska cupen, samt europaleauge. Vem är tänkt att ersätta ?

Om Daniel Andersson skulle ha skrivit på för AIK och Pär Hansson skulle bli skadad. Vem skulle då ha vaktat buren i den allsvenska toppstriden och europaspelet. Hampus Nilsson (fn utlånad till högaborgs bk) ?

Det tycks som om Jesper Jansson faktiskt varit på plats i Solna för att förhandla då förutsättningarna plötsligt ändrades. Det blir då ganska uppenbart vilket mandat han har, samt vem som egentligen bestämmer.

Om vissa spelare erbjuds kontraktsförlängningar innefattande lönesänkningar med 60% känns det tyvärr inte så troligt att man lyckas förlänga med speciellt många av de spelare som har utgående kontrakt. Nu omfattar detta inte samtliga, det är vi medvetna om, men det ger ändå en fingervisning. Hur dålig är egentligen ekonomin ?

Information är A och O
På hemsidan anges idag orsaken till varför inte säsongskorten gäller i samband med matcherna i Europaleague. Bara 26 dagar efter att den första matchen har spelats.

Silly season rykte: Henrik och Pep är överens – Zlatan lånas med omedelbar verkan ut till HIF.

Föregående inlägg Bosse – dagen efter
Nästa inlägg HIF för hela slanten…

En tanke på “CTFO, nu är det skärpnin´som gäller…

  1. fan, här googlar alla på brassen Jonas så är det Mr Bignose himself som ska träda in på Olympia…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: