AOH summerar omgång 4

Tre lag vet ännu inte hur det känns att förlora och i botten ligger, det förväntade topplaget, Jönköping hjälplöst sist.

Nykomlingen Brage är fortsatt obesegrade i Superettan 2018 efter en poäng mot GAIS. Matchen, som var en böljande historia, fick sitt första mål i den 27:e minuten då hemmalaget tog ledningen efter att Mihlali Mayambela satt 1–0. Direkt efter paus kom GAIS dock tillbaka och fastställde slutresultatet (1-1) genom Edin Hamidovic

Två segrar och ett kryss på de tre inledande matcherna – Örgryte har börjat Superettan på ett väldigt övertygande sätt. På lördagen plockade laget tre nya poäng efter 2–0 mot Halmstad. Simon Nilsson och Gustav Ludwigson hette målskyttarna. Segern innebar att ÖIS kliver upp på en andra plats efter fyra spelade omgångar

I lördagens andra match vände Degerfors underläge mot Landskrona BoIS till seger med 2–1. Sargon Abraham och Christos Gravius stod för målen i den andra halvleken. BoIS ledningsmål gjordes av försvararen Viktor Svensson.

Debutanten Chisom Egbuchulam fick, med sina två mål, en riktigt bra start på sin Falkenbergskarriär. Han hoppade in i den andra halvleken, mot Frej Täby, vid ställningen 0-0 och bidrog därefter starkt till att FFF kunde plocka sin fjärde raka seger den här säsongen. Slutresultatet skrevs till 3-1 efter att Per Karlsson (FFF) och Nsima Peter (Frej) gjort de övriga målen.

På Olympia fick HIF inkassera sin första förlust när AFC Eskilstuna vann med 0-2. Segern var helt i sin ordning då hemmalaget var extremt bleka och hade svårt att skapa något eget spel.

På Borås Arena tog IFK Värnamo emot Varbergs BoIS. “Hemmalaget” gjorde matchens båda mål i den första halvleken genom Alexander Henningsson, tog tre poäng och bröt därmed poängtorkan i årets Superettan