Allt Om HIF

2009 – 2019

U21-laget åker till Falkenberg

Foto: Bjarki Tordarson

I eftermiddag tar sig U21-laget an Falkenbergs FF, nykomlingarna i Allsvenskan. HIF har inlett med två uddamålsförluster och en 5-1 vinst i U21 serien.

Tränare Erik Edman
Foto: Bjarki Tordarson

Det är ett ungt lag som Edman ställer upp med idag och med mindre än en vecka kvar till den allsvenska premiären så kan man ju tänka sig att spelare som Elias Andersson, Anton Kinnander och Ema Boateng vill visa att de är redo att spela från start.

Matchen spelas klockan 15.00 på Falkenbergs IP och inträdet är som vanligt gratis.

Startelvan: A. Linde – J. Uronen, C. Johansson, A. Achinioti-Jönsson, F. Widlund – M. Ekvall, E. Andersson, D.Nordmark, E. Boateng – G. Jarl – A. Kinnander.
Avbytare: J. Larsson, Y. Getaschew, A. Fioretos, J. Lundborg, E. Kronholm

1 thought on “U21-laget åker till Falkenberg

1. Hoppas Jere ger klartecken för spel mot DIF och även Gustav gör en bra match så han är aktuell för en bänkplats & ev. inhopp på söndag!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.