U21 kryssade i seriepremiären

HIFs U21 lag spelade igår 2-2 i seriepremiären hemma mot Felkenberg.

Det var en stark elva som tränare Tobias Tuvesson ställde upp med och startelvan involverade namn som bland annat Ema Boateng, Mattias Lindström och Jesper Björkman.

HIF började bra och tog ledningen redan i den 4:e minuten genom Ema Boateng. Strax innan paus kvitterade dock Falkenberg på en hörna. HIF gjorde även 2-1 på genom Anton Kinnander innan Falkenberg kvitterade till 2-2, även detta var efter ett inlägg.

Anton Kinnander gjorde 2-1                  Foto: Samone Falkman

Tobias Tuvesson är nöjd med arbetsinsatsen som laget gjorde men säger att spelmässigt finns det mer att önska.

“Defensivt så var vi lite för passiva vi deras mål särskilt det andra. Falkenberg var stora och starka men deras mål släppte vi till lite för enkelt. Även anfallsmässigt så finns det mer att önska men stundtals så spelade vi fin fotboll. Till exempel så var Anton Kinnanders 2-1 mål ett fint lagmål där vi pressade Falkenberg till ett bolltapp.”

Startelvan: Kalle Joelsson – Gustav Jarl, Max Anderberg, Jesper Björkman, Fredrik Widlund – Mattias Lindström, Alexander Achinioti-Jönsson, Alexander Fioretos, Emmanuel Boateng – Mohamed Ramadan, Anton Kinnander.

Avbytare: Love Ohlander, Arton Jashari, Jesper Lundborg, Alexander Weidrup (mv), Charlie Weberg, Jonathan Larsson.