U15 klara för A-slutspel

Vårt U15 lag har imponerat i SEF Trophy och är klara för A-slutspel efter seger i gruppfinalen mot Häcken

Man inledde gruppspelet med att krossa Öster med 4-0 efter en 2-0 ledning i paus. I andra halvlek klev Tim Amilon Persson fram och fastställde slutresultatet med två mål

Dagen efter stod Sollentuna på menyn och även här gjorde HIF processen kort med tre mål redan i den första halvleken. Stockholmarna reducerade visserligen i inledningen på den andra halvleken men närmre än så kom man aldrig utan slutsiffrorna skrevs till 1-3

Dagens möte, med Häcken, innebar ett rent placeringsmöte då båda lagen redan var klara för A-slutspel. HIF gick dock segrande ur mötet (2-1) och kan titulera sig gruppsegrare med imponerande 9-2 på tre matcher

Detta innebär att HIF kliver rakt in i åttondelsfinalen där Gais står för motståndet. Matchen spelas imorgon med start klockan 17.10