Tung start i Ligacupen för vårt U19-lag

Två matcher – två förluster! Spelet i Ligacupen kunde onekligen börjat bättre för vårt U19-lag

I premiären tog man emot IFK Göteborg, på Olympiafältet och gästerna han med att göra både ett och två mål innan Kevin Höög Jansson reducerade i den 82:a minuten. Närmre än så kom man dock inte utan premiärförlusten var ett faktum

I går stod ett Skånederby på menyn och efter 0-0, i paus,  slog rena målfyrverkeriet till i mötet med Malmö FF. Ludvig Carlius och Othmane Salama såg till att HIF kunde gå fram till en 2-0-ledning. Inom loppet av 13 minuter tog hemmalaget sig dock samman och vände på steken. Med fem minuter kvar lyckades HIF kvittera genom Andreas Svensson och det mesta tydde på en delad pott på Stadionområdet i Malmö. Hemmalaget, som gjorde sin tredje match för säsongen mot HIFs två, var dock något hetare och satte dit både 4-3, och 5-3, innan domaren blåste av matchen.

MFF, och IFK Göteborg, ligger i topp med full pott efter tre spelade matcher. HIF ligger näst sist med en match mindre spelad än topplagen. På lördag, samtidigt som A-laget spelar i Göteborg, så möter vårt U19-lag, bottenkonkurrenten, Örgryte på Hammarviken Arena klockan 13. Är ni i krokarna så kan detta vara en bra uppladdning inför mötet med Lilleström. För visst hade det varit kul att lyfta våra ungdomar fram till säsongens första trepoängare