Tipset omgång 9

Det börjar ju likna något nu i tippningen. Till och med rätt i tecknet på en Häckenmatch!

Nu till nästa omgång:

Lördagen den 16 maj

Elfsborg- Halmstad, 1- 1. Västderby där Halmstad tar ledningen och Elfsborg kvitterar på straff. Halmstad kommer att ställa till det för många lag i år.

Söndagen den 17 maj

Hammarby IF- Malmö FF, 2- 0. Hammarby vaknar, i alla fall tillfälligt, upp från de döda och tar en 2-0-seger mot ett ineffektivt Malmö. Charlie Davis kontrar in MINST ett av målen.

Örebro- Gais, 2- 1. Gais är sanslöst svårtippade men här räcker de inte till på Sveriges långsammaste konstgräsplan. ÖSK vinner med 2-1, reduceringen sker i minut 82.

Göteborg- Kalmar, 1- 1. Kalmar tar ledningen och för matchen. Robin Söder lyckas kvittera och kvar står egentligen bara en segrare.

Gefle IF- Brommapojkarna, 2-0, Gefle tar en trea mot överraskningslaget BP, som av många experter i Stockholm tippas bli det bästa 08-laget i år. Här räcker de inte riktigt till.

Måndagen den 18 maj

Örgryte IS- BK Häcken, 1- 1. Publik på 3000 max. Tråkig match och delad poäng.

Djurgården- AIK 2- 2. 19000 åskådare på Råsunda ser en explosiv match där Djurgården tar en 2-0-ledning som kvitteras av Ivan Obolo i minut 88.

HIF- Trelleborg, 4-0. HIF får ett snabbt mål genom Rasmus som gör att TFF måste lyfta upp och det straffar sig rejält. HIF tar ännu en seger.