TÄVLING: Vinn sittplatsbiljetter till premiären (AVSLUTAD)

Premiären, och invigningen av Nya Olympia, närmar sig med stormsteg. Vi har kommit över ett antal sittplatsbiljetter som söker nya ägare!

Tio biljetter – FEM vinnare! Dvs två sittplatsbiljetter var ligger i potten. För vem vill väl inte uppleva en säsongspremiär från första parkett? Dessutom på landets vackraste arena!

Det enda du behöver göra är svara, i kommentatorsfältet nedan, hur många ex av HIF-tidningen INSPEL som finns på bilden! De fem första rätta svaren belönas med vars två biljetter. Vinsterna hämtar du ut i HIF shoppen!

Lycka till!

30 thoughts on “TÄVLING: Vinn sittplatsbiljetter till premiären (AVSLUTAD)

1. Grattis Peter! Du är en av vinnarna och kan hämta ut två biljetter i Olympiashopen fram till matchdagen!

2. Grattis Ken!Du är en av vinnarna och kan hämta ut två biljetter i Olympiashopen fram till matchdagen!

3. Grattis Kalle! Du är en av vinnarna och kan hämta ut två biljetter i Olympiashopen fram till matchdagen!

4. Grattis Mattias! Du är en av vinnarna och kan hämta ut två biljetter i Olympiashopen fram till matchdagen! Dock saknar jag ditt efternamn för att kunna lämna ut dina biljetter! Återkom asap

5. Tack så mycket Martin! Ber om ursäkt för det, Bengtsson är efternamnet.