| Allt Om HIF |

Ny medarbetare på Allt Om HIF: Samone Falkman

Kan man bo i världens vackraste stad utan att förälska sig i världens vackraste förening? För mig är det en omöjlighet och när jag fick en förfrågan om att börja skriva för AOH så behövde jag inte fundera speciellt länge. Självklart tackade jag JA!

Vem e då jag?

bild-1Jag är en 32årig Helsingborgstjej, född och uppvuxen i staden.
Redan som liten bodde jag nära en fotbollsplan där det ständigt spelades boll.
Jag tillbringade många somrar på denna fotbollsplan och hjälpte farsan, som var planskötare, att måla ”vita linjer”, laga hörnflaggor och ränna runt som en liten maskot mellan stolarna i klubbstugan.

Allt eftersom man blev äldre så ökade intresset för fotboll och den stämning och gemenskap som omger en fotbollsmatch. Allt från att sitta på Olympia till att följa landslagets matcher på någon av stadens uteserveringar.

Det stora fotbollsintresset smög sig dock på för ca 4år sedan då jag träffa min sambo. Han börja dra iväg mig på hemmamatcherna mer och mer och till slut så införskaffade jag också ett årskort på Olympia.

Förutom fotbollen så är min stora passion fotografering. Målsättningen är att förmedla mina tankar om fotboll i allmänhet och HIF i synnerhet med hjälp av både ord och bilder.

Vi ses på Olympia!

Samone Falkman BBL