Mbo matchhjälte i debuten

Bänkad i HIF och utlånad till Eskilsminne! I kväll gav Noel Mbo svar på tal när han sköt hem tre poäng i bortamötet med Kristianstad

Tiden i HIF har inte börjat som den 19-årige anfallaren tänkt sig. Ett inhopp och förra veckan stod det klart att han lånas ut till Eskilsminne i klubbens jakt på att rädda nytt kontrakt

I kväll debuterade han när han blev inbytt, i paus, vid underläge 1-0 mot Kristianstad.Det tog bara 10 minuter för engelsmannen att hitta nätet när han, i den 55:e minuten, gav Eskilsminne ledningen. Då hade en annan fd HIFare, Emil Åberg, kvitterat bara tre minuter tidigare.

Slutresultatet skrevs till  3-1 efter att Åberg rullat in sista målet i den 95:e minuten. Eskilsminne tog tre extremt viktiga poäng och delar därmed sistaplatsen till just Kristianstad och Lund. Samtliga nu på 17 poäng